Kde kúpim chlapčenské pyžamo pre 14 ročného?

chrobacik41
6. nov 2020

Ahojte žienky, poraďte mi. Chcem kúpiť synátorovi pyzamo. No a ťažko sa to hľadá, keďže máme 14 rokov , 175cm. Našla som na jednej stránke velkost 176 a majú aj 182. Len sa neviem rozhodnúť či už zobrať to vacsie alebo bude stačiť 176. Čo myslíte zobrať už tú 182? Ďakujem 😊

janinah
6. nov 2020

182....mám takého syna,kupujem už pánske XS,S

gabikaa96
6. nov 2020

@chrobacik41 toto síce neviem ale napríklad v tescu som videla normálne pánske také karované ak už nechceš vyslovene detskú velkosť a také S alebo M by mu mohlo byť dobré závisi od toho akú má postavu.

janinah
6. nov 2020

@gabikaa96 tesco má nem dobrý materiál,kupujem z lidlu najčastejšie,oblečko z H&M

gabikaa96
6. nov 2020

@janinah tak ako komu,mama tam kúpila bratovi viac vecí jemu to vyhovuje

janinah
6. nov 2020

@gabikaa96 písala som konkretne o pyžamách z tesca,nie o inom

3009
6. nov 2020

Určite pánske S alebo M podľa postavy.

hettinka
6. nov 2020

@chrobacik41 ja kupujem v Tesco na pánskom. Pri tej výške M nosil syn.
A kúpila som aj s chalanskym vzorom, mali Simpsonovcov, superhrdinov. Alebo aj len normálne farebne. Nás rad nosí tričko s krátkym rukávom a dlhé nohavice, aj takú kombináciu mávajú.

simsalabim
6. nov 2020

@chrobacik41 v Tchibe, panske S alebo M, pomeraj si ho.

sara07
6. nov 2020

začala som kupovaž next čo má kolekcie alebo vypredaj, porovnatelné ceny ako tesco ale ovela lepši a prijemnejši material

evkamotka
6. nov 2020

Tiez mam dobru skusenost s Next, zostavaju makke a nesperu sa. A maju zuzeny strih ak je chudy

chrobacik41
autor
6. nov 2020

@evkamotka a opýtam sa ťa next som mu kupovala ešte keď bol malicky, kupuješ už pánske alebo ešte chlapcenské? Lebo je tam velkost tuším do 174 teda nie som si ista. Moj syn je chuducky má 54 kg a 175cm a do tesca často chodieva moja mama a nikdy tam pre neho nemajú ani S ani Xs vacsinou že až M. S kvalitou next som bola veru spokojná tie veci po mojom synovi teraz nosí aj môj synovec ktorý má 8 rokov a tie veci sú ako nové. Ďakujem za info.😊

hettinka
6. nov 2020

@chrobacik41 teraz pred vianocami v Tesco vždy naskladnia pyžama. Aj overaly mali. Aj veľké.

danielahamar
6. nov 2020

Bonprix, ale kľudne aj pánske Sko

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nufnuf14
6. nov 2020

Aj ja by som asi kupovala už pánske

evkamotka
8. nov 2020

@chrobacik41 moj ma inu velkost. Raz jednu velkost riskni av najhorsom vratis a uz budes vediet. Ked je taky chudy, kupila by som radsej chlapcenske, nie panske