Kamarát je závislý na automatoch

melody120
8. apr 2024

Ahojte, môj kamoš len nedávno dovŕšil 18 rokov. No a hneď začal točiť automaty, začal s 50 centovým blackjackom. No a aj zarobil, ale ho to omrzelo. Prešiel teda na poriadne hry ako Gates of Olympus, Sweet Bonanza, Dog House, atd…
20 eurové funkcie pre neho neboli problém. Bežne aj 10 za deň (takže 200 euro na točky len tak). Neviem čo s ním mám robiť, celý čas len o tom básni. Nevie si priznať že je závislý.
Je to s ním hrozné :( Poraďte mi, ďakujem.

h2
8. apr 2024

@melody120 Kde berie 18 ročný 200€ denne na gambling???

melody120
autor
8. apr 2024

@h2 Má brigádu, peniaze od rodičov a občas aj vyhrá dáky ten big win.

colsami
8. apr 2024

Tak dufam ze to je len kamos a nie frajer...
Je na najlepsej ceste znicit si zivot (aj ludom okolo seba).

melody120
autor
8. apr 2024

@colsami áno len kamoš, ani sa moc nebavíme, len mi ho je ľúto, lebo ostatní spolužiaci ho v tom podporujú a on sa nechá jednoducho presvedčiť.

gdulskadarina
8. apr 2024

popravde nechaj ho tak, co mu uz len ty sama pomozes ked ostatni ho v tom podporuju. on raz na tu hubu padne.

sevrin
8. apr 2024

A takto začína život sockára...
Mladí si neradi nechávajú niečo vysvetliť. Rozum sa začína zjavovať až tak niekedy po 35. roku života. Niektorí ešte dokážu nabehnúť na správnu koľaj, iní už bohužiaľ zbierajú len vajgle po košoch na stanici.

belaaaaaaaaa
11. apr 2024

@melody120 Možno by nebolo od veci spojiť sa s jeho blízkymi Predsa je to ešte chlapec. Najľahšie je vykašľať sa na človeka To vie každý človek. Iba silný vedia aj pomôcť. Nie je to 40 muž. Furt je to dieťa. Mladý chalan. Fakt mi je smutno z takých situácii.