Kam na strednú školu, keď ma baví líčenie a mám dobrý vzťah k deťom?

olli456
10. feb 2021

Prosím Vás nemáte niake typy kam na SŠ keď ma baví práca a ľuďmi šport manažérstvo líčenie a mam dobrý vzťah k deťom.

timealofajova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
olli456
autor
10. feb 2021

@timealofajova ved to ze mna bavi všetko možné a milujem šport

timealofajova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
timealofajova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
olli456
autor
10. feb 2021

@timealofajova momentálne dobre 😂

maximilie
10. feb 2021

@olli456 pedagogicka škola, tam sa môžeš realizovať aj po športovej stránke 👍👍👍👍 okrem toho ze na pegecke je fakt ťažká telesná (neviem ako dnes), tak potom aj v škôlke mozes deti viest k športu a realizovať sa. V dnešnej dobe veľmi ziaduce. Su uz aj materske školy so športovým zameraním. Alebo ucit telesnú na ZS, SS, ...
A licit mozes ako koníček. Aj to sa ti na pegecke zide 😆 nas spolužiačka pravidelne licila cez prestávky 😅 a potom nás učiteľky posielali na WC umyť sa 🙄

ninusa221
11. feb 2021

@maximilie u nas telesna bola najoblúbenejšia vobec nebola tažka ale metodiku telesnej som velmi nemusela 😂 ale zas ked sa naučiš terminológiu a čo môžu nemôžu tak je to v pohode asi zaleží aj kde na pedagogicku 😃

sylvie
13. feb 2021

V Trencine mate Strednu sportovu skolu, tak mozno tam.. ale pocitaj s tym, ze tam budu talentovky..

luccija
13. feb 2021

@olli456 tak buď kozmetika, vizáž, alebo pedagogicka.Sportova škola si neviem predstaviť využitie pre dievča.Ak by si od malička robila nejaký sport to je iné...na šport si môžeš neskôr spraviť kurz a robiť nejakú lektorku zumby, jogy ako hobby bokovku k platu.
Ako učiteľka budeš mať zodpovednosť za nízky plat a žiadnu extra motiváciu a veľkú šancu po rokoch vyhovieť psychicky..Ja by som brala remeslo, takže kozmetická vizáž...môžeš si spraviť kurz tetovania obočia