Je vhodný permanentný make up pre neplnoletých?

janka963
18. apr 2015

Moja 14 ročná dcérka je profesionálna tanečníčka a nemá dovolené sa maľovať. Preto by som jej chcela dať vytetovať permanentný make-up v Ba. Koho mi odporúčate?

zuza5511
18. apr 2015

Ja si myslím, že by si to nemala dávať robiť svojej dcére, je na to primladá. Natrafíš na neodborníčku, ktorá je dogabe celé obočko a budete trpieť obe! Ale ak si pozrieš všetky témy o permanentnom make-upe, tak zbadáš, že TOP odborníkom na túto tému je Veronika Kocianová. Skús jej napísať na info@veronikakocianova.sk, alebo volaj 0907588767.

jancabanca123
18. apr 2015

Tiež by som ti to odporučila konzultovať s Veronikou Kocianovou, je to profíčka! Mne robila obočko, no ja som podstatne staršia 🙂 V tetovaní permanentného make-upu je najlepšia, má vyštudovanú zdravotnícku školu a určite ti poradí.

sissy27
18. apr 2015

@janka963 tak maľovať sa nemôže ale tetovanie je ok? to kto to má prosím ťa takto pomýlené? moja dcéra je mladšia,tiež tancuje, na súťaže majú make up tak výrazný, že dať toto vytetovať by bolo asi aj trestné... dobrý permanentný makeup je nenápadný, prirodzený, na pódiu alebo na parkete by absolútne nevynikol...

kamicasso
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanislavao
6. okt 2015

Nech sa na mna nikto nehneva, ale 14 rocnemu dietatu nechat tetovat make-up. naco? ved je to dieta. este rastie, meni sa. nepochopim tuto divnu zvratenu dobu.
Permanentny je super, ale nie pre dieta.

simonka77
6. okt 2015

nie, nie je vhodny, a je jedno, ci je to tanecnicka, baletka, basketbalistka alebo pomaha rodicom na stavbe.
Kde ostal zdravy rozum????
Dospela zena rozmysla, ci do toho pojde - a 14rocne DIEŤA? Lebo to je este dieta, ked by mala menzes a trebárs prsia aj 3jky, stale je dieťa. Asi som z iného sveta, ale premyslanie jednej /predpokladam dospelej/ matky-zeny tymto smerom nechapem a chapat nebudem.
Toto je nie ze divna zvratena doba, toto je divne zvratene premyslanie.

Prepac, ale toto je moj nazor, nechcem ta ani urazit ani sa ta dotknut, ale riesit dcerin perm.make up v 14tich? nie je nic podstatnejsie?

miladicka
6. jan 2016

Ja som v siestom mesiaci a bola som na tetovaní permanentu u Veroniky Kocianovej, www.beautystudioveronika.sk. Je to profíčka, ktorá sa vyzná úplne najlepšie, robí to už nejaký ten rok. Pre mňa bolo dôležité, aby som videla recenzie a fotky. Tiež ma potešilo, že má vyštudovanú zdravotnícku školu a teda viem, že sa vyzná v liekoch, pokožke atď.

Nerada riskujem a tak som verila v to, že je naozaj profesionálka. Cenovo prístupná pre každú ženu, komunikácia ne vysokej úrovni, panuje tam kľud, pokoj, čistota a hygiena. Tetovanie bolo úplne bezbolestné tak, ako aj avizuje už pri objednávaní sa. Pracuje v Hotel Bratislava na 3.poschodí.

Výsledok predčil moje očakávania a po mesiaci vidím konečný výsledok, ktorý stojí za to. Vrelo ju odporúčam. Neriskujte so svojím výzorom, tetuje sa do pokožky a v hre je váš výzor, tak navštívte radšej profíka! Pozrite si jej fotky http://beautystudioveronika.sk/