Je v pohode mať v 14 frajera?
že či...
prázdniny že...😉
toto je taká zvláštna doba 😂 veľa dospelých sa nevie vzdať single života a je im tak najlepšie, keď si môžu robiť kedy chcú, čo chcú a mladí pod 18 naopak frajerov naháňajú čim skôr tým lepšie 😂
@kristinka92 zvláštna doba? Kamoška mala frajera v 12-tich 25 rokov dozadu.
@kristiii bolo to bezne.. uz 6taci sme sa frajerovali.. 8maci cmagali na schodoch v skole... pred 25rokmi. Ziadne rarity to nebolo. Je frajer a Frajer :DD nechapaem niekedy co sa dnesni dospeli tvaria ako keby v klastoroch byvali do 18tky, urcite u nas v skole, meste, na sidliskach to tak nevyzeralo :DD rozmyslam, kde su tiii dospeli teraz... alebo sa nepriznaju 🙂 Uz teraz napr. 6tacky u dcery v skole obzeraju 9takov a rodicia zhrozeni z toho :DDD
V tom veku je v pohode mat frajera vo všetkej pocestnosti 😁
No napríklad ja som s mojím od 14 🤷🤔 a už ťaháme na 4 rok spolu 😉 .
@simca06022011 presne, aj u nás to tak bolo. Ja som bola napríklad vtedy ešte decko, chalani sa mi páčili, ale chodiť som s nikým ešte nechcela. Ale teda mala som kamošky, čo boli o dva kroky vpred 😅
@nikola331 jasne, ze to je ok. Aj syn ma 14 a rok frajerku
@simca06022011 Citala som, ze siestacky obzeraju vtakov namiesto 9takov 🙈🤦♀️
no zakezi co si predstavujes pod frajerom. nakolko si pod zakonom a urcite maju o tom vediet rodicia aby ma mohli chranit keby daco...
Jejda, si tu niektoré predstavujú, že 14 roční sa "frajeria" ako dospelí 🤣 ja som mala frajera v 12, vodili sme sa za ruky, na rozlúčku cmukli sekundovú pusu a boli straaaasne zamilovaní 🤭 a áno, obe mamy o tom vedeli a doviezli raz jedného, potom druhého na to naše "rande" 😄
@simca06022011 to su ti, co si myslia,, ze decka este v 13tich nevedia nic o sexe a ze na diskoteky maju do 18ky cas (prevzate z diskusii z poslednych dni) 😀
No a ja som v 13 - tich začala randiť 😁 v 14-tich som mala vzťah ktorý trval asi rok a pol a od 16 - tich som s mojím mužom.. momentálne sme spolu 15 rokov 😁
@thoughtfulweirdo ako pises + plysak na vianoce :D
@nikola331 nie nie je
Samozrejme že je to v pohode….je normálne sa v takom veku zamilovať….
Aj ja som mala vtedy prvého frajera-Áe samozrejme vo všetkej pocestnosti,maximálne obyčajná písala na pery a držanie sa za ruky😊
@nikola331 moja 11 ročná kamarátka má frajera už teraz 😅 bozkávajú sa, a také veci. jej mama to vie, ale to je taká mama čo všetko dovolí, zlé známky odpustí, keď dcéra chce niečo tak dostane. Ale 14 je dobrý vek podľa mňa. Síce aj ja som ešte mladá, mnoho povie že nie som skúsená. Ale chápem že viacerí majú strach. Toto je len môj názor 🙂
@nikola331 ano
ja som mala už v 13