Dobrý deň, je tu niekto, kto doucoval počas strednej deti? Rozmýšľam nad matematikou, keďže si myslím, že by som to vedela, len neviem či niekto bude mať záujem k to, aby ho doucoval stredoškoláčka. Ak aj nie, keby vaše dieťa potrebovalo doučovanie nevedilo by vám aj od stredoskolacky (ak by to bolo napríklad z 5€/hodina)
Ak by to stredoškoláčka.vedela vhodné vysvetliť a má školu zameranú na matiku tak áno. Na akú strednú chodíš ?
No ja hľadám doučovanie z matiky neúspešne už 2 roky, bezuspesne, takže ja by som ťa brala.
Prepáč, mne by skôr vadilo, že neovládaš slovenčinu 😉
@mamina1419 chodím na gymnázium
@anka2015 no slovenčinu doučovať neplánujem 😂 ale písala som to dosť rýchlo a nekontrolovala som si preklepy, inak si nemyslím, že som na tom až také zle
Nebolo to myslené zle, ale hneď v nadpise máš "doucoval počasie", teda to ma trošku prekvapilo, ale zase aj zaujalo, takže účel asi splnilo 😉
Inak, či už hľadáte, alebo ponúkate doučovanie skúste cez: https://www.doucma.sk/
ja som pocas strednej doucovala brata kamosky na reparat z chemie, takze ja si myslim, ze je to v pohode
Neviem aká je konkurencia v doučovaní matematiky, ale podľa mňa niekto by mal určite záujem... Úplne ideálne na doučovanie rovesníkov, lebo to máš proste čerstvo v hlave a vieš presne čo sa berie a to je obrovská výhoda... Ja už napríklad veľmi nerada doučujem chémiu stredoškolskákov, lebo už neviem aké sú tam presne osnovy, čo sa ako preberá a neviem sa vždy myslením znížiť späť na tu úroveň pri riešení niektorých problémov... Takže by som bola povedala, že niekomu to môže vyhovovať ešte omnoho viac 😊
Sestra doucovala dievčatko takto angličtinu tuším v 2triede. Žila s babkou a tá nič nevedela tak jej to platila na doucko.
Dobrý nápad.