Je tu niekto, kto doučoval počas strednej?

13. feb 2022

Dobrý deň, je tu niekto, kto doucoval počas strednej deti? Rozmýšľam nad matematikou, keďže si myslím, že by som to vedela, len neviem či niekto bude mať záujem k to, aby ho doucoval stredoškoláčka. Ak aj nie, keby vaše dieťa potrebovalo doučovanie nevedilo by vám aj od stredoskolacky (ak by to bolo napríklad z 5€/hodina)

pribinak
13. feb 2022

Dobrý nápad.

mamina1419
13. feb 2022

Ak by to stredoškoláčka.vedela vhodné vysvetliť a má školu zameranú na matiku tak áno. Na akú strednú chodíš ?

martul
13. feb 2022

No ja hľadám doučovanie z matiky neúspešne už 2 roky, bezuspesne, takže ja by som ťa brala.

anka2015
13. feb 2022

Prepáč, mne by skôr vadilo, že neovládaš slovenčinu 😉

autor
13. feb 2022

@mamina1419 chodím na gymnázium

autor
13. feb 2022

@anka2015 no slovenčinu doučovať neplánujem 😂 ale písala som to dosť rýchlo a nekontrolovala som si preklepy, inak si nemyslím, že som na tom až také zle

eeffka
13. feb 2022

@martul no neviem ako hladas, lebo ked som zhanala ja trvalo mi to asi3hod. Polovica ucitelov zo skoly si tym privyraba alebo su na to agentury.

anka2015
13. feb 2022

Nebolo to myslené zle, ale hneď v nadpise máš "doucoval počasie", teda to ma trošku prekvapilo, ale zase aj zaujalo, takže účel asi splnilo 😉

anka2015
13. feb 2022

Inak, či už hľadáte, alebo ponúkate doučovanie skúste cez: https://www.doucma.sk/

liz_lemon
13. feb 2022

ja som pocas strednej doucovala brata kamosky na reparat z chemie, takze ja si myslim, ze je to v pohode

lindous
13. feb 2022

Neviem aká je konkurencia v doučovaní matematiky, ale podľa mňa niekto by mal určite záujem... Úplne ideálne na doučovanie rovesníkov, lebo to máš proste čerstvo v hlave a vieš presne čo sa berie a to je obrovská výhoda... Ja už napríklad veľmi nerada doučujem chémiu stredoškolskákov, lebo už neviem aké sú tam presne osnovy, čo sa ako preberá a neviem sa vždy myslením znížiť späť na tu úroveň pri riešení niektorých problémov... Takže by som bola povedala, že niekomu to môže vyhovovať ešte omnoho viac 😊

diamond007
13. feb 2022

Sestra doucovala dievčatko takto angličtinu tuším v 2triede. Žila s babkou a tá nič nevedela tak jej to platila na doucko.

martul
13. feb 2022

@eeffka agentúru som nechcela, skôr niekoho okolo nášho bydliska, aby sme ho tam vedeli zaniesť.

eeffka
13. feb 2022

@martul praveze v agenture si vyberas, ci sa doucuje u vas, ci u doucovatela, ci chces zenu,muza... vyberaz si lokalitu...