Je podľa Vás 2ka zlá známka? Dcéra (11 rokov) dostala z matematiky dvojku a spravila som cirkus keďže sa to učila nie je možné že dostane 2ku. Veľmi som na ňu nahnevaná. Ale manžel a každý vlastne doma hovorí že preháňam ale záleží mi na jej budúcnosti iba. Učiteľke som hneď písala kedy si to môže opraviť ale nesúhlasí vraj 2ka nie je dôvod na opravu 🤬
preháňaš. Toto sú najhorší rodičia, ktorí hneď píšu a riešia za 11 ročné dieťa rovno učiteľke. Robiš len zle takto svojmu dieťaťu
Chuda dieťa...veď mu takto úplne znepríjemnis školu. Učí sa pre seba, nie pre teba. Zvolni prosím ťa.
Prosim ta, nedeptaj to dieta.
Dvojka je super znamka. A hlavne znamky vobec nezarucuju uspesnost cloveka v zivote. Mnohe tie jednotky v nasom skolskom systeme su len nabiflene informacie, ale realne v mnohych pripadoch plati ze "jednotkari pracuju pre trojkarov"
Fuuha..určite sa budúci zamestnávateľ alebo na vysokej škole budú pýtať prečo dostala 2ku z písomky 🤣🤣🤣 ty môj bože..áno,prehanas
Nie, dvojka nie je zla známka ani u jednotkára. "Nie každý deň je nedeľa".
Urobila si cirkus - si kompletná? Akurát si ju zmiatla, ponížila a zrejme aj demotivovala.
A volať učiteľke - no comment.
Zamysli sa nad sebou
tak toto nemyslíš vážne 2jku riešiť a ešte písať aj učiteľke, bože chúďa tvoje dieťa musí byť totálne zdeptané, mať takú matku tak to je ozaj výhra, fuuu až sa mi rozum zastavil, ako matke by som odporučila určite návštevu psychiatra
Úprimne? Takú mamu by som nechcela. Dcéra sa učí na 1 a som na ňu zato pyšná. Vôbec sa s ňou neúčim (nechcem sa jej do toho montovať, lebo ma vlastný spôsob učenia) stane sa niekedy že prinesie 2 alebo aj 3 veď aj ona je človek a sa môže pomýliť. Samozrejme na ňu nekričím, veď aj ja som taká bola. Poviem jej, že to nevadí a podporím ju, že nabudúce dostane 1. Lebo viem, že ona je šikovná a 2 nieje 5.
2 je podľa mňa ešte dosť dobrá známka.😇
Prepáč ale takými histériami kvôli dvojke akurát dostáva dcéru pod veľký tlak a viac jej poškodíš... Načo je toto dobré ? Potom sa nám v škole stáva že žiačka v prime (teda akoby 6. ročník ZŠ) sa na hodine normálne zosype pre dvojku z písomku, druhýkrát pregumuje písomku,lebo sa strašne boji mamy... od vtedy máme zákaz písať s gumovacimi perami písomky
Nie vždy písomka vyjde, mohli byť náročnejšie otázky alebo ja neviem ...
Zo strany teba ako rodiča by som skôr posudzovala či sa učila poriadne alebo nie. Ak by sa neucila a dostala preto zlú známku ( čo dvojka isto nie je) to by bol dôvod na hnev. Ale ak sa učila, no napriek tomu písomka nevyšla na 100% , treba ju naučiť prijat aj to. Pretože nie všetko máme v živote vo svojich rukách... Ona keď sa učila, urobila čo mohla, príde mi úplne cez robiť takéto scény doma... Nerob to lebo jej veľmi ublížiš...
hrabe ti......ak si myslíš, že jednotky jej zabezpečia krásnu budúcnosť, si na veľkom omyle!
Checeš povedať, že ty si mala samé jednotky furt a stále?? Určite nie. Tak si nerieš svoje nesplnené sny cez svoje dieťa.
odporúčam sa dcére na kolenách ospravedlniť, a priznať si chybu že mamičke trochu preplo
A ty si v skole mala len jednotky?Nepripada ti to trosku prehnane? Co som mala spoluziakov na vyske, skor sa v praxi uplatnili priemerni studenti ako cisti jednotkari…A uci sa hlavne kvoli sebe. Takymto sposobom ju iba odradis…
takéto cirkusy som nerobila ani kvôli štvorke, aby som otravovala učiteľku, kedy si to môže opraviť. To si predsa mohla dcéra zistiť na budúci týždeň v škole, nie? Tvoj manžel má pravdu a tvojej dcéry mi je ľúto. Ty pracuješ počas celej tvojej pracovnej doby na 100%? Nikdy neurobíš chybu? Asi ťa šokujem, som zo školy už dávno von a vieš, že vôbec nie sú z našej triedy najúspešnejší tí, ktorí mali iba jednotky? Dúfam, že toto je len téma na rozprúdenie diskusie, že takáto mama v skutočnosti neexistuje.
hmmm mimomochodom 🙂 daj skontrolovať svoj úvodný príspevok slovenčinárke 🙂 ak by to bol diktát na čiarky máš za 5.
@jankapepe 😁😁😁👌🙏
Toto ako vaZne???? Dcére by som sa ospravedlnila a hneď. Ak je toto pravdivá téma tak chudá dieťa. Nechcem si predstaviť pod akým tlakom musí byť to dieťa. Aby si jej nezarobila na psychické problémy
Nezáleží ti na jej budúcnosti; ty sisi vysnívala cez ňu svoje nesplnené sny. Preboha kvôli 1 dvojke . Narobia jej psychické traumy a ani s tými jednotkami sa neuplatni pretože jej podkopáva sebavedomie. A ešte vyzerá že dievča je svedomite v učení a toto jej mat robí doma.
Preboha. Ja neviem čo na to povedať… ty si normálna alebo čo? Veď to je DVOJKA. Čo je na takej známke zle? Keď ma 11, to znamená že je v 5tej triede. Čo budeš robiť keď v 8 dostane 4ku lebo sa jej ani nebude chcieť učiť? A to ver že s tvojim prístupom sa jej to znechutí celá ta škola. Pane bože ďakujem že ja som nemala a ani nemám takú matku. (Ak vôbec ty si reálna, nie vymyslená pre rozprúdenie nenávisti na MK)
A ty si mala v skole ake znamky?
nie, dvojka nie je zla znamka! a lutujem deti, kt. maju takychto rodicov, robia zle detom (lebo na ne tlacia na vykony- same jednotky, hoci sama pises, ze veodmosti ma) - tak co ti je prednejsie vedomsti v halve alebo jednotky?) a tiez ucitelom, kt. fakt nemaju co na rpaci len odpisovat takymto rodicom..... pozor, bay sa ti dieta raz z tohto tlaku nezrutilo a neskoncilo na psychiatrii....
Na zs som bola jednotkarka a ked som obcas dostala 2, rodicom to vobec nevadilo, lebo som tam mala aj tak dalsich pat jednotiek. Celkovo ak ti zalezi na jej buducnosti, ak učivo ovlada, dostane sa na dobru strednu skolu aj s dvojkou z jednej pisomky zo siestej triedy 🙂
A nechcem vediet, aku znamku by si ty dnes dostala zo siestackeho diktatu, lebo na par riadkoch mas tolko chyb, az ma oci bolia.
Inak, ucit sa mohla, ak dala ucitelka na pisomke tazsie priklady nez modelové, pokojne to naozaj nemusela vedieť. Rovnako sa mohla zamotat v priklade - riesit ulohy s chladnou hlavou je schopnost, co si pisomkami dcera tiez stale trenuje (a este nema natrenovane)
Prehanas,... Nakrúcať za 2 obzvlášť keď vieš ze sa to ucila
Si hysterka a zbytočne iba týmto správaním dieťaťu ubližuješ . Mala som na základnej škole spolužiačku ktorá mala mamu ako si ty. Keď dostala čokoľvek iné ako jednotku matka po nej hulákala , nie raz aj bitku dostala za 2ku. Pamätám si doteraz ako raz z písomky dostala dvojku a uprostred hodiny sa rozplakala a prosila učiteľku či ju nemôže vyvolať z toho aby mala jednotku lebo keď prinesie dvojku domov tak ju mama zbije. Boli sme vtedy v 3.triede na základnej. Škola na tú mamu aj sociálku volala lebo tá spolužiačka mala z nej k smrti strach. Musela mať jednotky , Musela mať gympel, Musela mať vysokú ako chcela jej matka. Dopadlo to tak že matku akurát celý život nenávidí a nechce s ňou mať nič spoločné.
2 je chvalitebna, nie? mala si ju pochvalit 🙂
Buď rada, že máš šikovnú dcéru. Ja mám syna, ktorý má problém sa sústrediť na učenie. Učím sa sa s ním stále ale jednoducho, mu to nejde. Ja som vďačná keď donesie známku 3.
Si fakt super mater 😀😀😀😀😀😀
Moja kamoska raz dostala 1- a mamka po nej bliakala ako keby prepadala ,pocula som to 2 poschodia nizsie . Mimochodom, mne raz mama povedala ze ako je mozne ze vzdy mam z diktatu 2ku,raz mozem skusit napisat na 1. Od toho dna, prisam bohu som kazdy jeden diktat pocas celich rokov napisala na 5ku a mala vyse 20chyb. Nerobila som to naschval, ani jediny x . Neviem co sa v mojom vnutri stalo
Neprehanaj to. Navyse cisty jednotkari na ZS nakoniec dopadli dost podpriemerne v mojom okoli. A tí ,,horsi,, co mali bezne na vysvedceni 2 a sem tam 3, dnes zarabaju pekne peniaze v roznych oblastiach. Vedeli sa presadit. Jednotkar si mysli ze ked ma same 1 automaticky dostane dobre miesto a to je chyba. Samozrejme prijemne je mat lepsi priemer ale rozhodne to netreba prehanat ak to tak nieje.
Ty nie si normálna, svoje žiacke knižky máš odložené?! Pamätáš si svoje známky?! Choď sa prefackať.
Ak toto nieje vtip tak si riadne šialená.. Ak sa nechceš dopracovať k tomu, že ti dieťa nepríde domov keď dostane nebodaj 4 alebo 5ku, tak sa preber ženská..To si na nej kompenzujes vlastne neúspechy zo školy či čo? A ešte písať učiteľke 🤦? To už je riadny level trápnosti..Chudák dieťa..
Podľa mňa si hysterka.