Dobrý deň,chcela by som sa spýtať,je gymnázium ťažké?Rozmýšľam či by som šla.Učiť sa rada učím,väčšinou s donutením.Zvyčajne mám 1/2.Matematika mi ide trocha horšie.Neviem,či by som to zvládala.Na gymnázium by som chcela ísť z toho dôvodu že chcem študovať psychológiu.Vedeli by ste mi pomôcť?
Nie je ťažké.
@vivien684 určite chod na gymnazium a nauč sa učiť. Vzbuď v sebe úprimnú zvedavosť. A snaž sa každý deň ísť spať s vedomím že si sa niečo naučila. Zopakovala si a preskúšala sa. Ak to nebudeš všetko stíhať nevadí. Niečo ale áno. Zvládneš to. Prečo chceš ísť študovať práve psychológiu?
Nie je gymnázium ako gymnázium a aj na jednom gymnáziu často záleží od konkrétneho vyučujúceho, ťažko to zovšeobecniť, záleží tiež s čím to porovnávaš a ako pre koho, neviem čo je pre teba ťažké... pre mňa bolo gymnázium napr. určite ľahšie ako keby som mala mať prax napr. na takej zdravotke, keďže to mne nič nehovorí, ale zase niekto so zdravotky by sa mohol trápiť na gymnáziu s fyzikou napr. 😅... sem tam toho bolo veľa, sem tam to bola úplná pohoda a pre mňa to bola určite fajn príprava na VŠ 🙂