Dobrý deň prajem, šli by ste na dozvuky po stužkovej na ktorej by ste neboli? Nebola som na stužkovej pre osobné dôvody co sa týka kolektívu, moc má nebrali a začali sa tam kuť pikle proti mne minulý rok za to, že som sa bavila s osobou čo im nesedela. Neviem, o čo ide úplne na tých dozvukoch, mohli by ste mi napísať svoje zážitky, názory. Aj by som šla, ale aj tak neviem, keď už som nebola na tom hlavnom. Ďakujem vám
@martinkatinka sama si to povedala, je to žúrka. Pije sa tam a baví. Ty musíš zvazit že či chces či nie sa tam ísť opíjať s kolektívom
@stellariaaquatica ja nepojdem na jej dozvuky 😉
Ak by som kvôli kolektívu nešla na stužkovú, ktorá má istú úroveň a organizáciu, tak by som určite s tým kolektívom nešla na neorganizovanú "zábavu." Často je to nekultúrne a mnohí to považujú len za príležitosť klesnúť na spoločenské dno. Samozrejme, vždy záleží na ľuďoch - dobrý kolektív sa vie dobre zabaviť, ale outsider zostane outsiderom.
Nevidim dovod tam chodit. Pokial je takyto kolektiv, ze si nesla kvoli ludom na stuzkovu, tak pojdes sa s tymi istymi ludmi opijat niekam na chatu?????? Ja keby bola moznost, tak by som kedysi na stuzkovu nesla tiez. Dozvuky mi oznamene neboli,takze neviem, ze ci boli alebo nie.O tom, aky sme boli kolektiv svedci aj to, ze za niekolko desiatok rokov odvtedy sme nemali ani stretavku. Ani by som tam neisla.
V podstate sa tam dopíja čo sa nevypilo na stužkovej (alkohol a tak). Ak by som nebola na stužkovej kvôli kolektívu, nešla by som na dozvuky.
No, ak si mala problém so stužkovou, dozvuky určite nie. Ak si mala problém so spolužiakmi, na dozvukoch sa ti to môže vypomstiť. A inak, nechápem ako nemôžeš vedieť čo sú dozvuky
Načo sa chceš trepať na dozvuky keď si nevedela ísť na stužkovú? Je úplne jedno prečo. Pochopím to skôr naopak, ísť na stužkovú a neísť na dozvuky. Je to len obyčajná chatovica, s kým sa tam chceš baviť?
A to načo tam chceš isť ak sa nebaviš riadne so spolužiakmi? Ja som sice na stužkovej bola ale na dozvukoch nie.Nemam rada kdejake ožran party.Lebo tam sa iba slope.Tam išli iba decka čo su ruka hore.My sme boli v triede tak pokuskovani.Ja som sa bavila ešte s dvoma fajn spolužiačkami.Iní sa mi zdali ešte take rozumovo decka nevyspele
Za mňa nie.
Urcite nie
Ak si nesla na stužkovú, nechoď ani na dozvuky.
Nie
My sme stužkovú nemali, ale za to dozvuky aj s triednou riadne 😁 ak si nebola na stužkovej a mate zlý kolektív, respektíve sa medzi nimi necítiš dobre, nešla by som vôbec.
na tú dochlastávačku po stužkovej ťa niekto volal? Nebola si na stužkovej, lebo nemusíš spolužiakov, ani oni teba, a od takejto akcie očakávaš zrazu príjemnú zábavu? Budeš sa tam cítiť ešte vylúčenejšia z kolektívu ako obyčajne, oni sa budú baviť o stužkovej a ty nebudeš vedieť, o čom sa hovorí...
skladala si sa na stuzkovu? ak nie tak nie...
Keď si nebola na stužkovej co je slavnost mala si na to zrejme nejaký dôvod.Tak na dozvuky by som sa urcite netrepala tam budu spominat na zážitky zo stužkovej a Ty tam budeš kukať jak puk.Bolo by mi to trápne tam ísť po tom co som nebola na stuzkovej
ie nesla je to odveci, nesla si na stuzkovu nie je dovod ist na dozvuky mohlo by to byt negativne prijimane zl strany kolektivu
Neisla si na stuzkovu kvoli kolektivu a na dozvuky s tym istym kolektivom chces ist? Co tam budes s nimi robit ked ta neberu?
Ja som bola na stuzkovej, ale kvoli kolektivu nie na dozvukoch a nebola som sama. A dobre som spravila. Ved s tym istym kolektivom budes 2 noci na chate 24/7, pre mna zla predstava. Mali sme troch, co aj stuzkovu odmietli a samozrejme aj dozvuky. Sranda bola, ze bolo po 10 rokoch stretko a vsetci sa k sebe mali ako najlepsi priatelia 😀
Na stužkovej ti vadil kolektív a na dozvukoch už nie?!
My sme stuzkovu mali a na dozvuky som aj tak neisla.kolektiv sme neboli bohvieaky radsej som vyrazila v piatok vecer so svojimi kamaratmi a svojou partiou..nikdy som to neolutovala.nie si povinna tam ist.
Autorka, tusim po prvy raz sa prispievaju zhodli na 100 percent. Po stuzkovej ta spoluziaci zacali brat? Alebo sa spajaju dve triedy a teraz tam budes mat niekoho kvoli komu chces ist?
Bola som aj na stuzkovej aj na dozvukoch, s kolektivom som nemala problem, ale som introvert, cize som mala dve lepsie kamosky v triede. Spatne sa na to pozerajuc, keby som v 18 bola tam kde som bola v 25 nesla by som tam. Prijemny vecer, vikend si predstvujem inak.
Nešla, ja som ale bola na stužkovej, no dozvuky som vynechala. Pre mňa ti ľudia nič neznamenalo, takže som nemala záujem tráviť s nimi viac času ako je nutné
Ked mi vadi 90% z kolektivu na stuzkovej tak pravdepodobne mi bude vadit tych istych 90% aj na dozvukoch a este k tomu ozratych a bez kontroly. Jedine, zeby ti vadili formalizmy a teda stuzkovu si mala uplne v pazi a volne ozieracky ti uz az tak nevadia a pojdes
Ja som nešla na dozvuky stužkovej, na ktorej som bola. Na Tvojom mieste by som na to ani nepomyslela. Dozvuky sú prevažne len o ožieraní. Nič, čo by človeku malo chýbať do budúcna ako spomienka.
Nie
A tam ti ten kolektív už vadiť nebude či ako
To je ako pokracovanie stuzkovej bez rodicov a bez ucitelov. Taka zurka.
Ak si nebola na stuzkovej, ja by som nesla ani na dozvuky