Internát + zmena školy

studentka33675
25. apr 2022

Ahojte!
Som žiačka 8 ročného gymnázia, ale uvažujem nad prestupom na inú školu. Keď som išla na gymnázium v piatej triede bola som nadšená (vtedy som inú známku ako 1 nepoznala). Postupom času som sa dozvedela o niečom ako gymnázium, zaujalo ma to, a preto som sa rozhodla to skúsiť. Na gymnáziu som v tercii (ôsmačka na ZŠ) a veľmi mi to nesadlo :/ Známky, písomky, skúšanie… všetko viem, len mi to príde moc všeobecné. Viem, že si budete hovoriť , že načo som tam išla atd, ale ja som vtedy na 100% nevedela, aké to bude. Keďže sa venujem grafike, dizajnu, kresleniu… rozmýšľam nad strednou školou umeleckého priemyslu Josefa Vydru. (Ak by niekto vedel povedať, či sa oplatí prestúpiť, či je škola náročná atd, bola by som rada :D) Vybrala by som si odbor grafika.

Ďalšia otázka je, že ako poriešiť internát? Najbližší je internát Mlyny a internát ŠD mládež. Berú tam aj stredoškolákov z umeleckej školy? Koľko sa platí? Prosím nejaké rady, ďakujem pekne 🙂

lindous
25. apr 2022

Na vysokoškolských internátoch (teda na Mlynoch, ani na Mladosti) stredoškoláci nebývajú a ani si nemyslím, že by to pre nich bolo vhodné 😅 na stredoškolských internátoch je dozor a režim, hľadaj medzi tými 😊

studentka33675
autor
25. apr 2022

@lindous ďakujem, nepoznáte nejaké v blízkosti? 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz