Ahojte,
rada by som sa Vás opýtala, že aký internát je pridelený k strednej škole umeleckého priemyslu Josefa Vydru (ŠUPka).
Vedeli by ste mi prosím povedať ako sa volá + v akom je stave daný internát? Ďakujem za odpovede :D
Žiaden pridelený internát nemá. Najbližšie je na Mokrohájskej internát pre telesne a psychicky znevýhodnených, ale tam to vraj nie je dobré, potom ďalší najbližší v Dúbravke na Saratovskej väčšina zo ŠUPky je ubytovaných tam. Pred pár rokmi ho rekonštruovali, takže je v dobrom stave. A ďalšie internáty sú úplne od ruky.
Takže keď som z okolia Šurian, myslíte si, že mi internát na Staromestskej povolia?
@cosmic_origin
Možno povolia, ale nie je to také jednoduché. Záleží od kapacity internátu, koľko žiakov z predošlého školského roka sa tam rozhodne ostať a od počtu nových žiadostí. Internáty posudzujú nové žiadosti na základe vzdialenosti, ročníka, do ktorého žiak chodí a key bola žiadosť podaná, a každý zvýhodnuje tieto faktory do rozdielnej miery.
Neviem, či to bola chyba, ale podľa mojich informácií na Staromestskej internát nie je.
@cosmic_origin Saratovskej, pomýlila som sa :D, ale vďaka za odoveď
Pripnem sa. 📌 Tiež ma to zaujíma.