Individuálne štúdium

simonasimca23
16. dec 2022

Krásne ráno vám prajem...Mám jedného známeho otecka ktorý ostal so svojou dcérou sám ....Jeho dcéra už navštevuje prvý ročník strednej školy ale po psychickej stránke na tom nieje najlepšie...V kolektíve v škole sa necíti dobre ....Deti sú k nej hnustne a niekedy mam sama pocit že to nezvláda....Myslite že po návšteve psychológa a zverení sa mu by vedel psychológ vystaviť nejaký papier o tom aby aspoň na nejaký čas školu nenavštevovala a bolo jej udelené individualne štúdium....? Ďakujem každému za rozumnú odpoveď ...

regina22
16. dec 2022

@simonasimca23 neviem, ale ind.studium musí schváliť riaditeľ.

sima338
16. dec 2022

v takomto prípade je to reálne. Individuálneho štúdium sa udeľuje aj pri zdravotných ťažkostiach, záleží na schválení/neschválení riaditeľom danej školy.

kacena4
16. dec 2022

musi mat papier od psychistra a nasledne ist s nim do cpppap kde jej vystavua odporucanie na indiv. vzdel. odnesie do skoly da ziadost a riaditel schvali za určitých podmienok nech vie ako si to predstavuje my sme mali popr. napis ip

luccija
16. dec 2022

@simonasimca23 dcéra by mala chodiť k psychológovi to, že zostane doma zo školy môže jej problemy prehĺbiť.Ale ind.studium sa dá vybaviť
Rozviedli sa či mama zomrela, odišla?

caroline_
16. dec 2022

@simonasimca23 ja som mala silne uzkosti a panicku poruchu od 1.rocnika na strednej,individualne mi neschvalili,nakoniec som sš nedokoncila,asi tolko k tomu

simonasimca23
autor
16. dec 2022

@caroline_ tak to je choré. ..ozaj keď človek trpí tak prečo nie

kacena4
16. dec 2022

@simonasimca23 ale pozor na to, prax musi absolvovat to sa neda individualne, ak nesplni podmienky praxe skolu nedokonci

alena76
16. dec 2022

Ahoj, riesim podobne s dcerou, tretiacka na gymnaziu. Chodi aj k psychiatricke. Poradila by som ist do pedagogicko psychol. centrum v mieste bydliska. Vypracuju spravu, daju sa vybavit ulavy, je to kvazi integracia.

simonasimca23
autor
17. dec 2022

@alena76 môžeme si napísať osobnú správu?

alena76
17. dec 2022

@simonasimca23 ano, jasne