Krásne ráno vám prajem...Mám jedného známeho otecka ktorý ostal so svojou dcérou sám ....Jeho dcéra už navštevuje prvý ročník strednej školy ale po psychickej stránke na tom nieje najlepšie...V kolektíve v škole sa necíti dobre ....Deti sú k nej hnustne a niekedy mam sama pocit že to nezvláda....Myslite že po návšteve psychológa a zverení sa mu by vedel psychológ vystaviť nejaký papier o tom aby aspoň na nejaký čas školu nenavštevovala a bolo jej udelené individualne štúdium....? Ďakujem každému za rozumnú odpoveď ...
v takomto prípade je to reálne. Individuálneho štúdium sa udeľuje aj pri zdravotných ťažkostiach, záleží na schválení/neschválení riaditeľom danej školy.
musi mat papier od psychistra a nasledne ist s nim do cpppap kde jej vystavua odporucanie na indiv. vzdel. odnesie do skoly da ziadost a riaditel schvali za určitých podmienok nech vie ako si to predstavuje my sme mali popr. napis ip
@simonasimca23 dcéra by mala chodiť k psychológovi to, že zostane doma zo školy môže jej problemy prehĺbiť.Ale ind.studium sa dá vybaviť
Rozviedli sa či mama zomrela, odišla?
@simonasimca23 ja som mala silne uzkosti a panicku poruchu od 1.rocnika na strednej,individualne mi neschvalili,nakoniec som sš nedokoncila,asi tolko k tomu
@caroline_ tak to je choré. ..ozaj keď človek trpí tak prečo nie
@simonasimca23 ale pozor na to, prax musi absolvovat to sa neda individualne, ak nesplni podmienky praxe skolu nedokonci
Ahoj, riesim podobne s dcerou, tretiacka na gymnaziu. Chodi aj k psychiatricke. Poradila by som ist do pedagogicko psychol. centrum v mieste bydliska. Vypracuju spravu, daju sa vybavit ulavy, je to kvazi integracia.
@alena76 môžeme si napísať osobnú správu?
@simonasimca23 ano, jasne
@simonasimca23 neviem, ale ind.studium musí schváliť riaditeľ.