Ahojte 🙂
Ja len malu otazočku 😘
Aka ma byť idealna postava u 14 ročnej baby 😂
Mam neter ktora vkuse sa zaobera len čislami uz je z toho chora a od nikoho si neda povedat ze ma postavu akurat ze neni ani chuda ani tucna!!!!!! Je vysoka 160 cm a ma miery 68-64-69 podla mna to je akurat prosim vas napiste vas nazor aby konecne pochopila a dala si od nasej rodiny povedat nechcem aby sa z nej anorekticka stala... Kedze nic nechce jest :/
nuz mne sa tie miery nezdaju 🙂 14r dievca so ma postavu ako valcek, pas je ok ale prsia a boky take iste? nema tam byt 88-64-89 ?
14 nemoze mat "idealnu" postavu, ved stale rastie a vyvija sa.... kristova noho, nemas co na robote?
Nie si nahodou ty ta 14tka?
Podla toho, ako pises a podla tvojho dalsieho prispevku ohl "kamarata" mam taky pocit..... 😠
@obsadenemeno vies co teraz pozeram v akej sme rubrike a slecna to zrejme nedomyslela 🙂 takze asi to bude ta 14ka
no...niezeby ten moj bol seriozny, teraz uvazujem 😀 😀
@nyusika ale aspon tam nemas tisicdevatstopatsto cisel a nufka 🐶
@420nufko123
od hladu nezomrie a na toto sú rodičia,nech si to riešia oni..
Co keby si sa radsej venovala skole a nie blbostiam?
Ja mam 20 🙂)
A ona je chorá z tymi cislami tak som jej chcela ukazat že či hovoria na to ostatny 🙂
@dominika6 ano ale ona neposlucha ani ich sestra je z nej zufala uz
@420nufko123
a teba poslúchne?
@dominika6 a švagor ten už skušal sňou aj psychiatrovy ... Ale nepomaha :(( bojime sa o ňu
@dominika6 rozpravala som sa snou .. Lenze asi poznate ze sen kazdej 14 rocnej je byt modelka😂😂😂 ale ked kukam na tie modelky tak to su chodiace kostry... A ona k nim daleko nema
@420nufko123 no hlavne na modelku je asi o 15cm nizsia nez modelky v jej veku su tak je uplne bezpredmetne kolko vazi
@420nufko123 môžeš jej povedať že výšku na modelku nemá nech sa riadne naje,lebo sa nebude páčiť chlapcom
@eeffka okolo 44-45 neviem presne
@dominika6 áno, nema a podla mna uz ani nedorastie pretože ma malych rodicov mama je vysoka tak 165-167. aoco je 189 geny hovoria za vsetko...
@420nufko123 na svoju výšku má 5kg podváhu,miery teda sedia a ak ty máš s ňou otvorený vzťah tak ak to robí pre chalanov môžeš jej to vyvrátiť a zabrnkať na strunu,že také dievčatá sa im nepáčia,..vsio z mojej strany
@420nufko123 s tou vyskou akurat tak fotomodelka, a podla mna podvahu nema, pokial sa stravuje normalne.. ja mam 51kg a 173cm uz 15 rokov, teda okrem tehotenstva 🙂 mam chudu postavu v genoch.. nech zacne dievca radsej cvicit na spevnenie tela, to je 100krat hodnejsie ako meranie si mier..
@dominika6 ju chalani nezaujimaju... Povedala ze nechce chalana pokial nebude mat konferencne cislo xxxs
@420nufko123 také číslo neexistuje
@420nufko123 a potom ju zas nebudu chciet chalani....hlavne v jej veku...tam sa rataju cici aj rici.... take vychudnute palice sa rataju skrytym homosexualom....
keď som bola ja v tom veku na zš, tak väčšina dievčat boli tenučké, samá ruka, samá noha, bolo to úplne normálne. Dnes sú 14-ročné dievčatá oveľa viac vyvinuté. Ale v tomto veku ak si dievča stráži váhu, meria sa, kontroluje si príjem stravy, tak to treba určite riešiť, nakoľko dievča môže spadnúť do anorexie alebo do inej poruchy príjmu potravy...
@dominika6 to som napisala obrazne
@0silvia0 veď toho sa obavame len jej sa to vysvetlit neda jedine keby ju vsetci v rodine krmime ...😂
@420nufko123 chorá hlava si to vysvetliť nedá, treba zájsť za psychológom. Začnete jej s tým liezť na nervy a aj tak si bude robiť po svojom, rodina má v tomto malú autoritu. Máme v rodine, poznám... Kopa dievčat z toho vyrástla, keď prešla určitým ľudským vývojom, nakoľko nepomohli ani psychológovia/psychiatri, kopa dievčat s touto chorobou funguje roky rokúce... nie je to ľahké...
uplne v pohode