Riesim momentalne dilemu ohladom narodeninovej oslavy svojho syna a chcem poprosit o pomoc s napadmi,co by deti v tomto veku zabavilo a hlavne kde.
Syn je skromny, na narodeniny si ani nic konkretne nezela, chcel by len oslavu s kamaratmi (do 5 deti)a rada by som mu to splnila. Ale...
Nemame a ani nechce ziadne playko/ herny PC,ci herne prislusenstvo,ma svoj telefon,kde si nieco zahra,pozrie a je spokojny. Radsej si cita knihy,sklada lego,spolocensku hru...Teda nemame doma nic prevratne,co by jeho 12r. spoluziakov bavilo. Navyse ma malu izbu,v ktorej si 5-6 deti neviem predstavit. Cize doma nie. Pocasie v zime vonku nie je na party vhodne,cize zostava len nejaky interier. Ked bol na spoluziakovej oslave,boli v Mekaci a potom v OC sa hrali kadejake hry na automatoch. To sa im velmi pacilo,ale jeho rodicia si to mohli dovolit,my nie.
Ako som pisala,on sa tesi z malickosti,jemu by stacilo aj len ist s nimi do pizzerky/cukrarne,ale decka budu ocakavat nejaky dalsi program a tam co?!? Tie kutiky pre teenagerov ako trampoliny a pod,to je tiez dost financne narocne pre nas.
Mate nejaky tip,ako za rozumnu cenu zabavit v zime partiu 11-12r. deti?
Vdaka.
@iwesska neviem odkial ste,ale celkom frci tie laser games,virtualna realita,nejaka jumping arena,alebo ich vziat liezt na umelu stenu a potom na pizzu.ak mensi budget ja by som povedala,ze podla mna nejaka pizza alejo cukraren je tiez fajn a netreba uz nic k tomu..to ze niekto pripravi program,neurcuje ze automaticky aj vy musite nieco take spravit..alebo pozrite,ci sa niekde vo vasom okoli nedaju hladat casky..neviem ako sa to presne pise ale geocatching,je cely nazov.je to vonku v prirode,hladate poklady podla gps..alebo im to viete pripravit aj sami mapu a nakonci najdu nejaky poklad..pripadne take escape hry nebyvaju az take drahe.do 30 eur pre tolko hracov..
a nemôžete spraviť filmový večer s prespačkou? že by si im rozložila gauč v obývačke, prípadne letisko s matracov na zemi, nejaké deky, vankúše a spravíš premietanie obľúbeného filmu? Spravíš tie mini pizze z krabice, pukance, nejaké čipsy, colu, alebo niečo z listkoveho cesta rychlo spravíš, napečeš tortičku alebo synov obľúbený koláč... prípadne nejakú jednoduchú večeru typu hranolky, kuracie nugety, rybie prsty... môžu dojsť napr v kostýmoch k filmu... na nete vieš nájsť rôzne hry na doma, spraviť z toho akoby súťaž a prisposobiť téme/filmu
alebo nachystaj kysnute cesto a nech si samy nazdobia pizzu ako chcu daš im to do rury 🙂
Neviem na kolko to je realne, mna napadlo ako sme si kedysi pozicali projektor a premietali si vonku na zahrade film (bud na plot, stenu, platno) ale neviem ci byvate na dome alebo panelaku. My sme si nedavno zalozili len tak v kotlinke na dvore ohnik teraz v zime a dcera sa tam hrozne vytesila, cela naobliekana a v deke chcela tam aj vecerat. To ma napadlo ako taky plus program po restike napr. Tak keby ste mali takyto nejaky priestor, premietacku a vybrali nejaky film, pripadne ohnik v strede, zabalit decka do diek, rozdavat mozno detsky punc/horucu cokoladu, popcorn 🙂
A aký máte rozpočet?
@iwesska pizzeria pre 6 deti Ta vyjde tak draho, že môžeš ich rovno poslať na trampolíny či laser arény.My sme mali vždy tak, že sa stretli u nás bola torta občerstvenie a išli na bowling to Ta nevyjde draho, alebo išli do tej Jump arény zaplatila som vstupné, ale pitie si každý platil sám.Obcerstvenie mali u nás.nemusia mať všetko občerstvenie spravíš a program beriem tak, že je to raz ročne a zase na oplátku dostane darčeky.U nás sa z bowlingu veľmi tesili
hlavné občerstvenie by som spravila u nás a potom bowling
Juj,super tipy ste mi dali 👌,vdaka. Sme z BA,takze tu sneh len na obrazkoch vidime😂 Ale bowling mame nedaleko,takze ten by bol asi naj. Este aj cukraren je hned vedla. Ani s cestovanim nebude problem. Inak sa mi paci aj ten Escape room,ak to nebude strasidelne,lebo moj by v takom pripade radsej cakal vonku😂. Keby sme mali velky dom,tak spravim prespavacku a domace kino doma,ale tu sme radi,ze sa mame kde vyspat my😂
@iwesska skus ten bowling, neponukaju narodeninove menu? Lebo u nas je takto pre pubertakov. Stoji to okolo 10 € a maju v tom pizzu, napoj a jednu hru.
@iwesska Skuste paniq.sk, a potom prespavacka, pizzu kupite v Lidl, k tomu marlenku, pukance, a kofola, film cez Netflix, celkove naklady aj s escape room 80 euro 🙂
cauko! dcera mala stretko s kamoskami teraz medzi sviatkami a zaplatili sme im bowling, pizzu, nejake pitie..
Robili sme to u nás doma, veľké deti už málokedy v kútikom sa hrajú. Jedlo nachystam, program už 10rocne baby nebavil, urobili si vlastný.. tento rok na 12, zavolala si kamošky, na prespavacku ostane jedna. Pozrú kožné film, možno sa budú hrsť niečo, skôr to vidím na nahrávanie videí...
Keď budú mať tortu nekupuj zákusky nám všetko zostalo.Aj tak jedli pukance, chipsy🙂aj tá pizza potom skoro polovica zostala každý zjedol 2 kúsky.
@iwesska My sme mali oslavu vo Viena Gate v Laser arene. Pacilo sa aj dievcatam aj chlapcom. Ale nebolo to uplne lacne.
U nas sme bravalj deti do kina na nejaky film a potom na pizzu - a decka boli happy
@amelie2017 To je super cena,ale u nas som nic take nevidela. Hodina cca 30e + jedlo. Akurat,ze na to jedlo nemaju moc dobre referencie,tak to musim premysliet. Tortu nebudem pre nich robit,tu budeme mat len v ramci rodinnej oslavy.
@iwesska Ja by som to vymyslela v nejakej pizzerii, kde si môžu všetci posadať, dajú si pizzu pripadne kofolu, neviem z akého mesta ste, ale fajn je napríklad 5D kino, to čo si tam sadne zopár ľudí a sú tam pohyblivé sedačky, aj tam rozprášuju vodu, podľa toho aký film si výberu…ja som bola na takom v BA ale to skôr bolo take ako video s horskou drahou a bolo to super 😀 dobre má vytriaslo, aj tam spliechali tu vodu, trvalo to asi 25 minút a bolo to super.. zdá sa mi že na jeden idu 6ti ľudia čiže by to aj vychádzalo. Listky tá pre nich vyjdú aj lacnejšie keďže sú do 15r. Čiže ak máte niečo take v meste tak určite by som ich poslala na toto. Vedia si tam vybrať aj strašidelný dom alebo aj prírodu, hocičo tam bolo. Potom by som im nehala voľnú zábavu ak máte sneh tak kľudne sánkovačku gulovacku 😊
Syn minuly rok bowling a pizzu v pizza hat kde mali bezodny pohar na pitie. 5cglapcov,bowling bol na hodinu 13eur. Pizza 3krat akcia bezodnynpohar k pizza zdarma. Tri pizze velke 30eur. Cize to vyslo cele do 50eur,b9lo to na halloween,chalani si doniesli kostymj,pred odchodom som ich pomalovala. Po bowlingu som im dala este velky balik halloween cukrikov. No zajasili sa steasne.bola to top zabava. Tento rok pozerame laer golf
@iwesska ak vam to neni daleko tak v Ba je Leon centrum da sa s nimi dohodnut .. no mimo tychto herniciek a aren moc asi nevymyslis teraz v zime.. ak byvate niekde kde je aj sneh a kopec tak by som spravila neaku pizzerku a potom snehovu bitku,alebo sankovacku v neakom areali.. mam dve deti zimne tak viem ze toto tazko vymyslis, ak u vas nie a von sa neda, ale deti nie su take narocne ako skor ich rodicia😆tak mozno bude stacit aj pizzerka a torta blizko ihriska alebo centra s dvorom decka staci vypustit oni si uz program najdu, popripade zabezpecit neaku animatorku.