Hra na Xbox one pre 12-ročného chlapca

zabinkalenka
7. sep 2022

Chcela by som poprosit o radu, aka hra by sa mohla pacit 12r chalanovi. Chcem to ako darcek pre synovca. Moje deti maju 7,5 a 2, takze v tejto vekovej kategorii by som potrebovala poradit.
Ano, mozem sa ho spytat, ale to uz nebude prekvapko.
Ma rad Minecraft, Roblox. Je to typicky chalan, hra futbal, chodi s kamosmi von, rad kresli. Cita rad len co ho zaujima (Harry Potter
Minecraft a pod.) Dakujem 🙂

cocolino234
7. sep 2022

@zabinkalenka a cena? ja by som odporučila túto hru https://www.ea.com/games/plants-vs-zombies/plan...

Je to rozkošná battle royale hra, ktorá sa odvíja od základnej hry plants vs. zombies ale so základnou hrou to nemá spoločné nič okrem tých zlatých postavičiek. Stojí okolo 30€. Je to online multiplayerová hra, ktorú môže hrať aj s kamarátom online alebo doma spolu s dvomi ovládačmi.

Potom by som odporučila ešte nejakú kolekciu z lego hier, tie sú urobené naozaj kvalitne, je vytvorených mnoho známych príbehov z rôzneho unviversa ako napr. marvel, DC, Hobit a ja ti odporučím práve harryho pottera. U hier je často dôležité či sa človeku bude páčiť kresba hry a myslím, že keď hrá roblox a minecraft, tak toto by sa mu mohlo páčiť. Pozri si nejaké videá, toto je zase skôr príbehovka, ktorá nie je online ale tiež ju môže hrať sám alebo spolu s niekym ale musel by mať 2 ovládače.
https://www.xbox.com/sk-SK/games/store/lego-har...

Samozrejme obidve hry sú vekovo dostupné, obidve sú podporované touto generáciou xboxu a ak by si sa nerozhodla pre žiadnu, tak mu kúp darčekovú kartu do microsoft store a vyberie si sám. 🙂

zabinkalenka
autor
7. sep 2022

@cocolino234 dakujem krasne za napady. Ma 9r sestru, maju 2 ovladace a hravaju sa spolu. To sa im bude ratat.
Lego Star Wars, Pirati z Karibiku, Batman sme hravali s manzelom na Xbox 360, kym sme este nemali deti 🙂