Ahojte, momentálne som na hotelovej akadémii keďže som prestúpila z inej školy kde má to ozaj nebavilo, baví ma kuchyňa celkovo tieto činnosti čo poskytuje hotelová akadémia, ale bojím sa stále jednej veci, že to nezvládnem s učením, že bude toho veľa a že to je až 5 rokov. Vzhľadom na to,že som prestúpila a vstúpila do toho aj Corona tak sa fakt bojím, že to neprejdem.. ja viem, že som si mohla zvoliť inú školu ale veci čo sa týka kuchyne ekonomiky má bavia a možnosť ísť na inú školu nebola vzhľadom na to,ze som nechcela ísť na internát.. tak sa chcem opýtať aké máte vy skúsenosti s hotelovou akadémiou a či sa to dá zvládnuť, prípadne ako sú na tom jazyky
@poyegzj vies sa dohovorit na takej urovni, aby si nebola ako teliatko. Ostatne ta zahranicie nauci, ked budes musiet rozpravat cudzim jazykom a budes obklopena ludmi, ktori po slovensky nebudu vediet, do mesiaca budes vediet 2x viac. Ja som chodila do nemecka s mojou zakladnou nemcinou a dohovorila som sa, aj som sa dost naucila. Tohto by som sa najmenej bala.
@eska12 tych 5 rokov je len preto, ze je tam vela praxí v hoteloch, teda aspon my sme to tak mali. Keby neboli tie povinne praxe, tak sa ucivo v pohode zmesti do 4 rokov. Inak, ja som bola taky flakac co sa tyka ucenia a vpohode som to dala. Bavili ma gastro predmety, manazment aj ekonomika, takze to slo v pohode. Jazyky dva, normalka, vyberas si ake chces a z jedneho maturujes povinne.