Dobrý deň. Hľadám kamarátku pre moju 14 ročnú dcéru. Dostala sa na bilingvalne gymnazium Metodova, ale žiaľ nepozná nikoho, kto sa tam tiež dostal. Rada by sa zoznamila s dievčaťom/chlapcom, ktorý bude túto školu navštevovať od 1.9.2019 a pôjde do 1.ročníka biling.sekcie. Verím, že spoločne by ľahšie zvládli štart to novej školy, kolektívu,.novej etapy života 😃. Ak takú kamošku/kamoša pre nas poznáte, dajte mi prosím vedieť
Som rada ze v case ked som mala ja 14 neexistoval kon a v podstate ani ineternet nebol bezne dostupny a moja mama mi nehladala kamosky ...
Neviem pomôcť 🤷♀️, len ma zaráža taká vec, že keď si tu maminky na MD a RD hľadajú kamošky lebo sa presťahovali niekde alebo nevedia si nájsť tak celý MK je z toho na vetvy a chcú pomôcť, a v takejto situácii sa to odcudzuje. 🤔
Vopred by som to neriešila, v septembri nastúpi ...všetci budú noví a budú sa navzájom zoznamovať, kamarátov si určite nájde.
No v dnesnej dobe ma asi pristup na socialne siete,tak moze aj tam zadat,kto ide na taku skolu a zoznamit sa s niekym.
Niekedy rodičia v snahe pomôcť a chranit dieťa robia zvláštne veci
Mimochodom decká sa teraz hľadajú a združujú na fb skupinách 🙂 tam si najde rovesníkov/spolužiakov...
V škole si ich isto nájde dosť, ja by som určite nechcela, aby mi mama hľadala kamarátov, a že tak chalanov, keď väčšina mám chráni svoje deti istým spôsobom...
:DDD ved pride sadne do lavice a zoznami sa rovno s celou triedou tak ako sme sa zoznamovali my ked nebol internet..ja som tiez nikoho nepoznala :D a asi by som mojej mamke dala keby mi niekoho hlada...Na tu mas Anicku budete kamosky hahaha
Och zeny... aj mna by slak trafil, keby mi mama vyberala kamosku. Ale nikto z nas jej dcerku nepozna. Mozno je to dievcatko cisty introvert a len tazko nadviaze kontakt. Inak napr. ked moj bratranec v Brne nastupil na gympel, tak isli vsetci spolu aj s triednou tesne pred zaciatkom skoly na chatu a bolo to super. Spoznali sa, posrandovali, zacal sa vytvarat kolektiv. Ono to spoznanie sa s buducimi "spolubojovnikmi" vobec nemusi byt zle... len by som to nenazvala hladanim kamaratky.
Toto je tak tráápne že mama hladá dcére kamarátky kamarátov a to 14ročnej a ešte na tak nevhodnej stránke...ako keby mladá bola neschopná zapnúť fb a hladať si kamošov sama
Prečo to nenecháš na ňu?