Hľadám kamarátku pre 14 ročnú dcéru, ktorú práve prijali na gymnázium Metodova

makeupka
8. máj 2019

Dobrý deň. Hľadám kamarátku pre moju 14 ročnú dcéru. Dostala sa na bilingvalne gymnazium Metodova, ale žiaľ nepozná nikoho, kto sa tam tiež dostal. Rada by sa zoznamila s dievčaťom/chlapcom, ktorý bude túto školu navštevovať od 1.9.2019 a pôjde do 1.ročníka biling.sekcie. Verím, že spoločne by ľahšie zvládli štart to novej školy, kolektívu,.novej etapy života 😃. Ak takú kamošku/kamoša pre nas poznáte, dajte mi prosím vedieť

korunka1
8. máj 2019

Prečo to nenecháš na ňu?

stormie
8. máj 2019

Som rada ze v case ked som mala ja 14 neexistoval kon a v podstate ani ineternet nebol bezne dostupny a moja mama mi nehladala kamosky ...

sissy27
8. máj 2019

@makeupka ja myslím, že 14ročná baba to zvládne v pohode bez tvojej asistencie. Okrem toho takých ako ona, čo tam nikoho nepoznajú, tam bude určite viac.
Celkom by ma ale zaujímala reakcia tvojej puberťáčky na túto tvoju iniciatívu. Vie o tom vôbec? 🤔

h_petra
8. máj 2019
jana2679
8. máj 2019

Neviem pomôcť 🤷‍♀️, len ma zaráža taká vec, že keď si tu maminky na MD a RD hľadajú kamošky lebo sa presťahovali niekde alebo nevedia si nájsť tak celý MK je z toho na vetvy a chcú pomôcť, a v takejto situácii sa to odcudzuje. 🤔

patka06
8. máj 2019

Vopred by som to neriešila, v septembri nastúpi ...všetci budú noví a budú sa navzájom zoznamovať, kamarátov si určite nájde.

sissy27
8. máj 2019

@jana2679 keď sa presťahuješ do nového mesta a sedíš s dieťaťom doma na materskej tak sa trošku ťažšie nadväzujú kontakty ako keď prídeš do novej triedy medzi 25 rovesníkov, s ktorými budeš musieť tráviť viac času ako s vlastnou rodinou. V triede sa tomu nevyhne ani keby chcela.

elaela23
9. máj 2019

No v dnesnej dobe ma asi pristup na socialne siete,tak moze aj tam zadat,kto ide na taku skolu a zoznamit sa s niekym.

eliska13
9. máj 2019

Niekedy rodičia v snahe pomôcť a chranit dieťa robia zvláštne veci

laurita285
9. máj 2019

Mimochodom decká sa teraz hľadajú a združujú na fb skupinách 🙂 tam si najde rovesníkov/spolužiakov...

klaudia_kaja
9. máj 2019

V škole si ich isto nájde dosť, ja by som určite nechcela, aby mi mama hľadala kamarátov, a že tak chalanov, keď väčšina mám chráni svoje deti istým spôsobom...

lubiss
9. máj 2019

:DDD ved pride sadne do lavice a zoznami sa rovno s celou triedou tak ako sme sa zoznamovali my ked nebol internet..ja som tiez nikoho nepoznala :D a asi by som mojej mamke dala keby mi niekoho hlada...Na tu mas Anicku budete kamosky hahaha

jankalukasova
9. máj 2019

Och zeny... aj mna by slak trafil, keby mi mama vyberala kamosku. Ale nikto z nas jej dcerku nepozna. Mozno je to dievcatko cisty introvert a len tazko nadviaze kontakt. Inak napr. ked moj bratranec v Brne nastupil na gympel, tak isli vsetci spolu aj s triednou tesne pred zaciatkom skoly na chatu a bolo to super. Spoznali sa, posrandovali, zacal sa vytvarat kolektiv. Ono to spoznanie sa s buducimi "spolubojovnikmi" vobec nemusi byt zle... len by som to nenazvala hladanim kamaratky.

judar
9. máj 2019

Toto je tak tráápne že mama hladá dcére kamarátky kamarátov a to 14ročnej a ešte na tak nevhodnej stránke...ako keby mladá bola neschopná zapnúť fb a hladať si kamošov sama