Gymnázium Nitra Párovská

petra00077
26. apr 2016

Ahojte 🙂 31.3 robila dcerka prijimacky na spanielske bilingvalne gymnazium Parovske...poctivo sa na skusky pripravovala,priemer mala 1,0...je deviatacka a na strednu skolu sa potrebuje dostat,ale bola 6. pod ciarou...velmi ju to vzalo pretozr na tuto skolu naozaj ist chcela...samozrejme sme aj dali odvolanie ale chcela som sa spytat co si myslite aku ma dcerka sancu ze sa ciara este posunie? pocula som ze dost ziakov ma tuto skolu len ,,keby nieco" vraj si sice dali zapisny listok ale ak ich zoberu na skoly v maji tak pojdu na tie...chcela som sa spytat ci poznate konkretne niekoho z vasho okolia,kto spravil prijimacky ale ma tuto skolu len keby nespravi skusky v maji+z ktorych skol sa hlasia...dcerke by to velmi pomohlo mala by lepsi pocit keby vie ze sa ciara posunie...dakujem za akekolvek rady,informacie,odpovede....prajem príjemný dník 🙂))

jana8867
27. apr 2016

Dobrý deň, áno, v prípade, že vašu dcéru nezobrali a skončila pod čiarou je ideálne podať odvolanie. Často sa totiž stáva, že niektorí z prijatých uchádzačov upresdnostní inú školu alebo sa nezapíše v riadnom termíne. V tomto prípade musíte len čakať, kedy sa vám škola ozve a posunie sa poradie. Tiež záleží, či ide o preferovanú školu, o ktorú bol veľký záujem alebo bolo uchádzačov menej.V takomto prípade na ďalšie miesta pod čiarou čaká veľa uchádzačov, ktorí úspešne vykonali prijímacie skúšky.
Vždy je však šanca, že sa vaša dcéra na vysnívanú školu dostane.
Držím palce.
Pekný deň.

petra00077
autor
27. apr 2016

Ďakujeme za odpoved: )))

admin_vierka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz