GTA Košice

11. jún 2020

Ahojte, chcem sa spýtať aký názor máte na túto školu?V septembri tam nastupujem do prvého ročníka, poznáte niekoho kto tam tiež bude teraz prvák?
Ďakujem 🙂

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rene2
12. jún 2020

Moja kamarátka tam bola a veľmi si to chválila....aj ja som chcela ísť, ale ma nezobrali 😢😅

bambulka712
12. jún 2020

Ja som tam síce končila pred 17timi rokmi. ale čas strávený na GTAčku boli najkrajšie a najlepšie roky môjho života. Faktom je, že sme sa tam stretli výborná partia, doteraz sme v kontakte. Učitelia boli rôzny. niekto lepší, iný horší, ale to máš všade. Ako je vyššie napísane, ak nie si silno veriaca tak to bude utrpenie.. neviem ako teraz, no mala som aj spolužiakov ktorý neboli veľmi veriaci a bolo to v pohode. Áno, modlili sme sa na začiatku a konci vyučovania, náboženstvo je povinné a mávali sme raz do týždňa o 7mej omšu na ktorej sa striedali pri organizácií triedy.. tak isto ako omše vo sviatky... Ale ak ideš na cirkevnú školu musíš s tým rátať.. V školskom poriadku bolo dané že sa nesmeli nosiť sukne príliš krátke, ale v mojej dobe sa to už nekontrolovalo až tak (jasne že sa nechodilo v sukni čo ledva zakryla zadok 🙂 ) Kamoška ktorá končila skôr ako som nastúpila zažila, že merali s pravítkom koľko cm je sukňa nad kolenami🙂 🙂 🙂 ALE ako som písala, je to cirkevná škola a mali by tam byť určité hodnoty..

autor
12. jún 2020

@rene2 koľko máš rokov?

gelifil
12. jún 2020

a gympel steinovej?

autor
12. jún 2020

@gelifil tam som nechcela, druhú mám premonštrátske gymnázium

gelifil
12. jún 2020

preco nie?

autor
12. jún 2020

@gelifil nebavi má angličtina

gelifil
13. jún 2020

aha

eliska105
14. jún 2020

ahoj, chodila som tam a skončila som pred 5rokmi 🙂 podľa mna je to škola ako každá iná, boli aj viac veriaci a aj menej veriaci ľudia..omše boli iba na zač. a na konci roka a keď bol sviatok aj to počas 1.hodiny väčšinou.. + nepovinná omša každý štvrtok ráno ktorú stále viedla iná trieda (pre tú tvoju triedu povinná).. v princípe všetko záleží od toho, aký kolektív budete a ako si budete rozumieť 🙂 určite si tam nájdeš kamarátky, aj ja som našla aj ked kolektív bol taký všelijaký a veľmi mi nechýbajú spolužiaci ani po rokoch :D ale keď si spoločenský a extrovertný človek a máš rád ľudí máš mnoho možností ako sa zviditeľniť, za tých mojich čias tam bolo GTA rádio, drama club, bufet, ktorý viedli študenti, senát 🙂 a učitelia no boli takí ako všade aj lepší aj menej dobrí ale dalo sa to.. a to, či ťa pripraví na výšku alebo nie závisí z veľkej časti od teba 🙂 mám spolužiakov, ktorí sa podostávali na veľmi dobré výšky v zahraničí ale aj takých ktorí šli rovno robiť..