Ahoj, sestra ma 14 (ja 19). Zdôverila sa mi, ze sa jej paci jeden chalan a ze sa ona jemu paci asi tiez. Velmi o tom premýšľa, stale hľadá plusy a mínusy. Nie je to ziadne dievča co by malo v plane mat s nim aj sex, je si vedoma toho ze je na to este dost casu, v tom jej dôverujem aj ja aj mamina. Vravela mi, ze by chcela nieco take ze pusu, zalubene fotky, objimanie, drzanie za ruky, vylety, ze jej chalan pozicia mikiny, ze budu vedla seba lezat a pozerat film. Nic viac. Je to podla vas skoro na taketo alebo nie? Dakujem.
Uz zase? Niektore temy sa tu od vcera opakuju, kazdu chvilu ich pise iny clen rodiny-bavi sa cela trieda, ci len jeden znudeny pubos?
@dskjhfdlkdjhl vsimla som si tu temu, aj som ju citala, no nikde tam sa nespomina ako si to dievca ten vztah predstavuje, vsetci tak pisu len o sexe. preto som o tom chcela napisat inak. Nebavi sa na tom nikto, teda aspon ja nie. Dakujem
Pokial chalan nie je o hodne starsi a ma to byt taka prva pubertalna nevinna laska, tak uplne v pohode 🙂 ja som mala tiez "frajera" v 14tich. Trvalo to asi krasne 2 tyzdne, drzali sme sa za ruky a dali si prvu pusu a potom sme nejako na seba zabudli ci co 😅
Nie, veď to je krásne. Ja som mala tiež takého frajera, keď som mala 15. Chodili sme spolu na prechádzky, kŕmiť labute, do cukrárne, jeho mamka ma pravidelne pozýval na palacinky, učili sme sa spolu a tajne bozkávali za domom. Bolo to krásne a nevinné. Ak nechce chodiť s niekým, kto by ju tlačil do vecí, na ktoré sa ešte necíti, je to v poriadku.
Ja som začala v 15 chodiť s mojou polovičkou on mal 16 a dnes sme spolu skoro 14 rokov 😋🤣
,
Na taku detsku lasku nie je skoro
Snívať o kamarátovi v 14 je OK. Frajer v mojom slovníku je už niečo viac.
Ja som mala frajera v 14 a trvalo to rok, aj on mal 14. Chodil k nám aj domov, kukali sme spolu tv, mama ho mala rada, aj on ju 😀 maximálne sme sa pobozkali, na sex sme ani nepomysleli. Potom sme sa odsťahovali a skončili sme to. Bolo to pred 17 rokmi
Skoro? Prveho "frajera" som mala okolo 11-12 rokov,to bolo max chodenie von,drzanie za ruky a neskor pusa. No a taky vazny vztah som mala ked som mala 14,on 15 a teraz sme manzelia a sme spolu 10 rokov. A ano,hned v 14 sme mali prvy sex spolu,odvtedy sme nemali inych partnerov ani som nebola tehotna. Zalezi aj ako je clovek vyspely v takom veku.
ano je to ok a divne, že o tom tolko vieš od nej...
chalan ma 14 tiež