Dievčatá stretli ste sa s takýmto pojmom?
Vysvetlím...
Môj syn, 16 rokov , ukončený prvý ročník priemyslovky, aktuálne prazdninujúci. Veľmi slušný ale veľmi tichý chlapec, introvert.
Minulý týždeň mi povedal, že jeho spolužiak zo školy príde do mesta, či môže ísť s ním von.
Samozrejme som súhlasila a bola rada že na chvíľu vypadne z domu.
Po návrate som sa pýtala kde boli a čo robili, ale povedal mi len že sa boli prejsť.
Dnes bol znova von. Povedal mi, že aj minule bol s nimi nejaký mladý muž a dnes sa stretol len a ním.
Že je to nejaký človek z "finančnej akadémie" a že ho bude učiť ako má nakladať s peniazmi.
No milión čertov do mňa.
Nikto ma nekontaktoval (aj keď že mu dal na mňa číslo), nikto si nepýtal povolenie. Pýtala som sa, či niečo podpisoval alebo či od neho niečo chcel. Že nie, že sa len rozprávali, ale možno je to len začiatok.
Skúšala som mu volať ale nedviha mi.
Obávam sa, aby sa do niečoho nenamočil. Nemáte skúsenosti s takýmito ľuďmi? Čo môže od neho chcieť a čo hrozí ak sa náhodou niečomu upísal...
Ďakujem ❤️
Ano stretla, financni sprostredkovatelia-ponukaju produkty bank a poistovni, predaj zlata atd… raz nas pozvala jedna znama na kavu, na to prisla nejaka zenska a uz zacal vecer len o tom ake je to super a ze mame prist na stretnutie, ako si spravne nastavime financie a ko pomoze inym a zarobime na tom atd… nikdy viac som uz ani k nej nesla na kavu 😂
@butterflyeffect veď chápem. Ale on má 16. 🥺
@thirstymonk jasné, ďakujem. V tom strese ma to ani nenapadlo
Posílám info o finanční akademii z cz: https://www.pojisteni.cz/topic/zfp-akademie-1546
Mne to znie ako OVB
@sashka22 áno, ten človek sa nakoniec ozval. hovoril s ním manžel. Neviem aká to bola konkrétna spoločnosť, ale áno, bolo to niečo také. Len ma zaráža to, že idú po 16-ročných deťoch...Je to vôbec legálne? 😠
16 ročny prakticky nemôže skoro nič podpisať, takže ktovie...
@thirstymonk pýtal od neho 50 eur na nejakú licenciu. Syn mu peniaze nedal lebo nemal so sebou. Ale neviem ako by to dopadlo keby som to nestopla v začiatkoch a stretli by sa opäť...
Vygoogli číslo... možno niečo nájdeš.