Chcem sa opýtať či niekto študoval externe na súkromnej škole v Bytči. Ak áno, ako prebiehalo štúdium, aké ste mali pocity z predmetou, či sa dali zvládnuť externe, ako prebiehali preskúšania z predmetou a aké boli maturity. Ďakujem
Aj ja by som rada vedieť chcela ale sú poplatky a dá sa to stíhať popri práci ?
@simonka123234 volala som tam...stíhať sa to určite dá..prvy polrok sa tam kde raz ,druhý raz-dva .v druhom ročníku je to v druhom polroku vlastne pred maturitou raz za mesiac...všetky materiály poskytujú okrem Angličtiny... poplatok je 600€rocne...dá sa platiť aj polročné po 300€ prvý krát sa platí v septembri pri nástupe ..na začiatku septembra sa tam ide ,, zoznámiť" a potom už len PC väčšinou
Ahojte, tie ktoré ste študovali na tejto škole v Bytči vedeli by ste mi poslať nejaké podklady k učeniu? Poslala som si tam prihlášku. Len by som chcela pozrieť trošku že v akom rozsahu je to učivo a či to budem stíhať pri 3 deťoch. Ďakujem krásne.
@dadka388 prosím vás a kde na aku školu ste volali ?
Ahojte ako sa Vam dari, isli by ste znova.Som uz 23 vonku a bojim sa ze to nedam, hlavne jazyk
@simonka123234 Poplatok je 600 ,ale môže sa zaplatiť 300 a potom ďalších 300. Aj ja idem popri práci, tak neviem, ako budem stíhať, ale idem do toho 😂
@gordica77 a na aké štúdio?lebo nie všetky sa dajú tak
📌
@simonka123234 odbor 6341 M škola podnikania (od nasledujúceho školského roka je nový názov 6327M
ekonomické a administratívne služby v podnikaní
.
@gordica77 dobrý deň prosím vás ešte stále študujete externe v Bytči mohla by som poprosiť o blížšie info . Ďakujem pekne ak by som vám mohla napísať
@barboraminarikova Dobrý deň, ja idem až teraz od septembra, lebo keď som chcela ísť, tak mi do toho niečo prišlo 😭
@gordica77 aha tak v tom prípade sa asi vidíme v septembri tak snáď niekoho nájdeme kto tam už študuje skôr a bude nám vedieť dať niake podklady atd ….
@barboraminarikova Teším sa
Ide niekto na zápis 7. 9. 2024 o 09.30 hod do Bytče?
@gordica77 prosím vás na aké štúdio do Bytče idete ?kolko sa platí
@simonka123234 odbor 6341 M škola podnikania (od nasledujúceho školského roka je nový názov 6327M
ekonomické a administratívne služby v podnikaní.
@gordica77 ďakujem a platí sa koľko ?
@simonka123234 Platí sa 600, ale môže sa vraj zaplatiť 300 a potom 300
@gordica77 za cele 3 roky ?
Ja idem od septembra a som strašné zvedavá, čo ma tam čaká
☹