Ahojte chcem sa spýtať.. Som v 1.rocniku na strednej zdravotnej škole a počula som, že sa dá prejsť od druhého ročníka na externé štúdium. Neviem co je na tom pravdy nič som o tom ani na nete nenasla. Tak ci náhodou nemáte skúsenosti alebo neviete niečo o tom.
Určite na externe? To sa mi veľmi nezdá, ale opýtaj sa, inak nebudeš vedieť. Skôr býva to, že ziak dostane individuálne vzdelávanie (napr.kvoli chorobe alebo kvôli športu) a vtedy nemusí stále sedieť v škole, chodí len na preskúšanie, napr.pri športovcoch to tak je, sú v škole, keď práve nesutazia alebo nie su na sústredení.
Nemyslis individualne studium? Ja som mala ked som mala problém..lebo externe je vlastne pomaturitné takze ak myslis to ze by si chodila do skoly poobede alebo cez víkendy tak to musiš mať maturitu 🙂
Na strednéj a hlavne zdravotnej neexistuje. Máš určitý počet hodín praxe a aj odborných hodín, ktoré musíš absolvovať
Nepočul som o ničom takom, viem, že jedine tak=e extrerné studium platí pre športovcom, ktorí reprezentujú krajinu, ale či sa dá niečo podobné vybaviť aj pre bežných ludí, tak to neviem :D
Externe studium na strednej skole je vacsinou pomaturitne doplnkove, cize pre niekoho, kto uz absolvoval inu strednu skolu...pochybujem, ze sa da len tak prejst v 2.rocniku na strednej na externe..ved ani dospela nie si, na externe chodia ludia, co pracuju, co by si robila cely cas, ak by si nechodila do skoly kazdy den? Pozistuj si to v skole, ale nikdy som o takom niecom nepocula