Ahojte.. použila som tabletku EllaOne v ten istý deň. Mám 15 rokov a veľmi sa bojim keďže som si čítala pár veci o núdzových tabletkách po internete. Má sa užívať že vraj iba v núdzových prípadoch lenze som bola už zúfalá a som ju použila aj keď som si s partnerom nebola na 100% istá ci pustil do mna. Povedal že asi nie že má do ničoho nenúti ale aspoň si budeme istý. Zobrala som ju s plačom. Menštruáciu mám mat o 2 dni. A veľmi sa bojím. Aj keď mi písalo že tehotenstvo nízka šanca. Bojim sa toho že budem neplodna, že budem mat veľké problémy s menštruáciou a podobne. Po použití mi nič nebolo. Ani nieje. Iba mám strasne stresy. Bojim sa veľmi ci to nebol veľký risk si ju podať.
@zdravickodiskusie veľký risk bol tiež spat v 15 s frajerom bez ochrany...
@zdravickodiskusie klud, neboj sa, neplodnost nesposobi. Tehotenstvu by mala zabranit, no taka davka hormoniv v takom mladom veku nie je asi vhodna. No ale neda mi neopytat sa - co vedie 15 rocne dievca k sexu a este aj bez ochrany? Moja dcera ma tolko rokov a fuuuu, neviem si to predstavit 🤷♀️
@zdravickodiskusie to musite uz v 15tich? To je strasne skoro.
@simsalabim no viete čo ja si to neviem tiež prestaviť že by moja dcéra v 15… ja som si to nevedela prestaviť ani u seba samej ja som takéto veci nepodporovala. Lenze sprostá opita hlava trpí celé telo
@zdravickodiskusie no jedno lepsie ako druhe 🤦♀️ Alkohol, sex bez ochrany... co este?! Ver mi, na toto mas cas, zivot si asi skomplikovat nechces, ci?
@zdravickodiskusie ved sa spravaj ako dama...radsej sa uc, vzdelavaj s zabavaj sa vhodnym sposobom pre svoj vek, mysli na svoju buducnost
@zdravickodiskusie mam 15roc. syna a ma viac rozumu ako ty. Hanbi sa. Myslis, ze sa dotycny s tebou vyspal z lasky no hnus
@vamajka toto bolo už trocha kruté..
@lenuska9999 Ale žiaľ, aj pravdivé...keď len 15-ročné dieťa nevie ako na to? To akože práve dokončila len základnú školu (možno prváčka na strednej škole) a hlava plná pijatiky a sexu? No pekne.
@lenuska9999 mozno ale pravdive mlada si chce asi nadobro zivot pokazit v 15 chlastat a nevediet co sa snou deje odpor
@viera77 tak v poriadku to určite nie je, ale Boh vie co za tým bolo. Ci nie je zaľúbená a chlapec to využil, alebo čokoľvek.. neospravedlňujem jej chovanie, len sa to pani hore nemusela takto kruto napísať.. a myslím, že slečna by si mala do budúcna premyslieť ci bude chodiť chlastat a bude musieť potom riešiť také to veci, alebo sa bude správať na svoj vek.. no ale od toho má rodičov aby na to dohliadli
@lenuska9999 toto ale adresuj už skôr autorke príspevku a nie mne
@lenuska9999 clapec vyuzil ozrate dievca nic viac a nic menej
Pit sa nebojis? Vies o tom,ze pre tvoj detsky organizmus je to nebezpecnejsie ako ta tabletka? Ze ked sa ozeries tak,ze nevies co robis,tak mozes aj zomriet na otravu alkoholom? Dufam,ze si sa dostatocne poucila a podobne sprostosti uz robit nebudes. Teraz len cakat musis,co ine chces robit?
Neboj sa, všetko dobre dopadne. Tabletka zaberie a z dlhodobého hľadiska na tvojom zdraví určite nezanechá žiadne “škody”.
Píšu ti tu hlavne maminy pubertiakov… a nemyslia to zle, aj keď dá sa to napísať aj slušne.
Ak máš vzťah, porieš si antikoncepciu. Sú rôzne formy, určite pogoogli. Ak to bola len jednorazová hlúposť, tak si daj predsavzatie a “polepší sa” 🙂
Ak ti môžem povedať svoj názor. Všeobecne, vidím väčší problém v pití alkoholu u mladistvých ako v sexe s OCHRANOU. Alkohol ešte nikomu nikdy neprospel, a sama vidíš, že jedna blbosť nadväzuje na druhu.. 😉
teraz sa ti zda sexovanie v tvojom veku super, ved si ako dospelacka, ale ver mi.. o par rokov, ked budes mamina, sa zacnes chytat za hlavu a len sa modlit, aby tvoje deti neboli ako ty.. .vlastna skusenost .. nie je sa kam ponahlat.. ani nevies ako a budes mat 30 rokov... uzivaj si zivot inym sposobom... snivaj, pln si sny, studuj, venuj sa konickom.. nepokaz si cely zivot kvoli jednej prezurovanej noci...
@vamajka wauuu normálna vec nemá za čo hanbiť a vás syn tiež nemusí byt dobručky
hlavne sa ukludni - nie isto nesposobi neplodnost, problem s menstruaciou, ked tak kratkodoby, kedze je to naloz hormonov (moze byt silnejsia, trvat dlhsie, prist skor...)
risk za mna je, aby 15 rocne dievca, ktore zrejme nechce byt tehotne malo nechraneny pohlavny styk s partnerom, rovnako ako risk by bol, si ju nezobrat, ked si partner nie je isty kam ejakuloval 🤷♀️ skus sa pripadne radsej zamysliet nad tym ako sa chranit...