Dobrý deň,som prvačka na gymnáziu a na vysvedčení budem mať 2 trojky.V škole som z tých predmetov mala 1-2,pokazilo sa to až teraz na dištančnom.Je to podľa vás v poriadku na gymnaziu?
Ja som z cistych 1 zo zakladnej presla na strednu tak, ze som ju koncila skoro so samymi trojkami, mala som aj stvorku, (matura iba 1-2) a vysku som potom presla s cervenymi diplomami a kazdorocnym motivacnym stipendiom 😁 nic si z toho nerob, hlavne je zmaturovat dobre z predmetov, v ktorych chces pokracovat na VS, ostatne zmanky nikdy nikoho zaujimat nebudu (akurat tak rodičov 😁)
V poriadku pre koho? Keď chces mať jednotky, tak to pre teba asi v poriadku nebude, ak chces mať trojky tak to v poriadku je.
Ahoj, dve trojky nie sú vôbec katastrofa. Niekedy tie známky vôbec neodzrkadľujú vedomosti človeka, zvlášť nie cez toto dištančné vzdelávanie. Zamysli sa sama, či si pre to mohla spraviť ešte viac alebo je toto tvoje maximum. AK viac, prečo sa tak nestalo? 🙂..hlavne sama si premysli čomu sa chceš v budúcnosti venovať a zameraj sa najmä na tie predmety 🙂 veľa šťastia prajem
v prvaku na gympli mala polka triedy 3 z Matiky .. aj taki, co prisli s 1 zo ZS .. zalezi velmi od toho, ci tie 1-2 na ZS zodpovedali realite, alebo len ucitelka chcela byt za dobru a davala vam dobre znamky.. rovnako zalezi ci terajsi ucitel ma iny pristup, pripadne rata s tym, ze ste na inej urovni .. ale je to uplne normalne, dolezite je aby si mala dobre znamky z toho, v com chces pokracovat a budes z toho maturovat ..
Prechod na novu skolu je tazky, iny rytmus, mnozstvo uciva, ini ucitelia a hlavne gymko - tam predsalen idu tie sikovnejsie deti, takze sa porovnavas s uplne inou kategorii deti ako na zakladnej skole... To, co stacilo tam, tu uz nie...musis proste pridat... Inak dcera ma s distancneho tiez hrozne znamky, lebo proste neotvori na online vyuke usta a tak aj ta ustna cast vyzera... aspon pisomky a projekty robi skvele, tak to vzdy nejako vytiahne... pre mna je relevantna jej snaha a nie nejake cisla na papieri... do maturity daleko.
Jasné, hlavne že prejdeš. Prečítaj si pravidlo 10000 hodín a predmety ktoré nepovažuješ za potrebné tak rob tak aby si prešla a plne sa venuj predmetom ktoré považuješ za potrebné pre svoju budúcnosť.
Stredná škola je náročnejšia ako ZŠ....Nikde nie je písané, že pri prezenčnej výuke by si z tým predmetov nemala tiež 3-ky......Väčšina stredoškolákov si na strednej známky zhorší, systém výučby je iný a aj učivo je náročnejšie....
* z tých
Ja som mala v prvom ročníku na gymply 3 z chémie... A mám z nej nakoniec aj doktorát....takže asi tak k známkach 🙂.....tým nechcem povedať za sa nemáš učiť, len že to momentálne nič neznamená .....
Netrap sa kvôli známkami. Okrem toho, je to polrok. Trosku zaber, a na konci to môže byt bez tých trojek, ak ta to veľmi trápi. A trojky su ešte v pohode známky.
Nikdy sa ma nik nepýtal na známky,každého zaujímalo čo a ako viem robiť.
ahoj na gympli som mala 3 stvorky, vysoku skolu som spravila celu v cudzom jazyku v zahranici s priemerom 94 percent, otvorila som si sama uspesne podnikanie kde vdaka mne pracuje uz viac ludi, zijem bez hypoteky....staci ti to ako odpoved?