dovolili by ste svojej 14 ročnej dcére prespať u frajera ?
ja ju veľmi dobre poznam a som presvedcena ona sa sama boji takého reálneho vzťahu a navyše ma ešte čas na take iné veci
Som presvedcena že by nerobili nič iné ako pozerali film držali sa za ruky ležali pri sebe a maximálne nejaká ta nevinná pusinka
nič viac
ano či nie ?
nie....
Určite ešte nie 😉
Mala som kolegynu, co jej dcera sla na dovolenku s frajerom, so slovami on je inteligent na urovni, on sa jej nedotkne. 😂 Do roka bola svadba ani sa nam nepriznala, ze dcera porodila 🙊 takze nie, rozhodne nie!
aj keby to bolo tak ako popisuješ, je to príliš skoro
Nebud naivna a zaslepena matka🙂)urcite nie
Vela rodicov si mysli, ze svoje deti dobre pozna nevies ci si nevypiju, a v osiali hormonov to neskonci sexom.Som tolerantna, ale toto nie a to moja dcera ma podobny vek
Nie nepustila
mna mama nepustila, ani ked som mala 20 😂
No ja mam už skoro 40, ale v 14tich sme s frajerom určite telku nepozerali😁🙈, ja by som nepustila určite.
Nie nepustila....a predpokladam ze ty nie si matka ale 14 r
14 rocna???? Srandujes? Ja by som jej ani frajera nedovolila. Ved je to decko. A ty rozmyslas o tom, ze ju vysikujes na prespavacku?
V žiadnom prípade v 14!!!
Frajer v 14 tich. 🤦
14 rocnu ani nahodou. Ved je pod zakonom.
Nie
Boze moj ty si naivna,nieeeee urcite by nic ine nerobili? V 14 uvazujes decko pustit prespat u frajera? Clovek si mysli,ze uz naozaj vsetko videl a potom pride tato otazka
Ani nahodou.
😀 smejem sa, ze budu len pozerat film. A co vam mala povedat pravdu? 🙂 urcite NIE
Nie. A máš romantickú predstavu o dcere. Keď má v 14 frajera, neviniatko to nebude.
Ja by som dcere v 14 nedovolila ani frajera.
14 je asi ešte málo podľa mna 😂
Nie
NIE, ani nahodou
Ja verím, že by nič sexuálne nerobili, ja som v tom veku už mala prvých "frajerov" a lásky a aj prespávať som chcela, ale naozaj to nebolo o ničom inom ako o vodení za ruky a maximálne cmuknuti na pusu. Ale aj tak by som nepustila nie zo strachu, že by mali sex, ono nie je zas tak ťažké mať ten sex inokedy inde, keď pubertiaci moc chcú, o tom niečo viem tiež 😂 nepustila by som, lebo sú veci, na ktoré sa oplatí počkať a tešiť sa. Nie v 14 s prvým frajerom zažiť všetko, potom to stráca kúzlo. O koľko vzácnejšie je to s prvým vážnym vzťahom v 17-18, prípadne neskôr 😉
nie
Ani náhodou 🤦🏽♀️
Nie, niektore moje spoluziacky prisli o panenstvo v 14tke 😂. Mlada ma cas.
Záleží aj od toho, koľko rokov má jej frajer, určite je starší. Na to sa nedá spoľahnúť čo budú robiť, ani aké to bude mať následky, ja by som jej to nedovolila, do 18 rokov rodičia zodpovedajú za deti.
nie...
máme v rodine slečnu, ktorá keď mala 13 r. odišla za frajerom do susedného okresu - s povolením rodičov. Na celý víkend...
Dokonca spolu boli aj na dovolenke ... ale to už mali ona 14, on 17....
radšej s manželom nič nehovoríme, jednak to nie je naše dieťa a vyzeráme ako nemoderní blbci pred jej rodičmi... 😉
Nie