Ahojte mám len základné vzdelanie, už 4 roky nechodím do školy.
Je nejaká možnosť si dokončiť strednú školu online? Mala by som záujem (kaderníčka/vizážistka).
tazko si spravis uckovnku online, na prax musis fyzicky dochadzat
Do skoly sa nechodi online. Pekne sa prihlas a odstuduj si to ako kazdy.
@jeminije On line by sa to určite nedalo, lebo oni sa učia teoriu a za tým ide prax, dokonca aj na kurz- kaderníčka alebo vizážistka musí tam byť predpísaný počet hodín.
Na kazdej skole mozes poziadat o individualny studijny plan, ten udeluje riaditel kvoli zlemu zdravotnemu stavu pripadne z podobnych zavaznych veci. Je to na riaditelovi danej strednej skoly. Na konci kazdeho polroka prides na komisionalne preskusanie, cize bude komisia aspon troch ucitelov z daneho predmetu a ti ta preskusaju. Ci sa to da aj u kaderniciek tak to je asi take ako poziadat o home office ked pracujes ako sofer autobusu....So zakladnym vzdelanim to v zivote bude tazke, urcite aj robotnicke uciliste je lepsie ako len zakladna skola. Na trhu prace je viac ako 95 percent uchadzacov s ukoncenym aspon ucilistom. Ak si ma zamestnavatel vybrat medzi tebou len so zakladnou skolou a dalsou zenou, co ma vzdelanie tak si urcite vyberie tu so vzdelanim.
A prax si predstavuješ tiež online? Dá sa externe ak to škola ponúka. Hľadaj konkrétne školy.