Do koľkej môžu byť vaše 12-ročné dcéry vonku?

11. nov 2024

Ahojte, teraz v zime, do koľkej púšťate dcéry von s kamarátkami?

lonely66
11. nov 2024

Tak moja začala chodiť až teraz, má necelých 15 rokov. Keďže idú viaceré, nemám o ňu obavy. Sme zo Žiliny, takže posledné dni trvám na návrate do tmy, keďže nám priamo po sídlisku behal macko... Ako 12-ročná nechodievala, jednak väčšie mesto, jednak kamarátky roztrúsené po meste, tu v okolí nemá rovesníčky. Buď sú o 3-4 roky staršie alebo, naopak, mladšie, tak ju to neťahalo. Teraz sa začala pýtať, tie dievčatá poznám zo školy, sú to dobré deti, nemám problém. Chodia aj do mesta, do obchoďákov alebo len tak, prejsť sa. Len tie medvede ma strašia posledné dni 😀

danzel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lonely66
11. nov 2024

@danzel pre teba nie som žiadna pani zlatá. a mimochodom, keby si vedela čítať, prečítala by si si, že chodia sa aj prejsť. to znamená do prírody. ty pani zlatá...

danzel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lonely66
11. nov 2024

@danzel prebehla som viaceré diskusie, ty budeš jeden z tých zasraných nevychovaných spratkov, čo sa extrémne nudia, že?

danzel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danzel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
11. nov 2024

@danzel máš aj nejakú normálnu radu alebo sa len nudíš?

danzel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lonely66
11. nov 2024

@danzel názori hovoria za všetko. daj si pohov a douč sa slovenčinu. možno ti dajú zajtra diktát

danzel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lonely66
11. nov 2024

@danzel ja o žiadnu radu nevypisujem. ešte aj čítať s porozumením máš problém. nezávidím tvojim rodičom, fakt nie.

danzel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danzel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natall113
11. nov 2024

@danzel pozri si ešte raz kto sa pýta a potom mudruj...tebe sa zjavne doma nikto nevenoval však

danzel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natall113
11. nov 2024

@danzel úbohé je hrať sa na frajera na internete a pritom nevedieť základné fakty a písať bludy

danzel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natall113
11. nov 2024

@danzel napríklad kto sa pýta otázku 🙂 lebo zbytočne sa naváźaš do @lonely66

siska53
11. nov 2024

Moja ide obcas rovno po skole von so spoluziackou alebo spoluziackami. Ale tak do 15:30, najneskor 16 musi byt doma. Vzdy ale musi napisat a dohodneme si presny cas navratu a musi sa aj ohlasit, ze uz je doma.
Starsi v tom veku nejak von nechodil, ak nepocitam kruzky, teraz pride neskor jedine po treningu, inak takto maximalne do 19 tej. Ma 14. V lete byval najneskor do 21, aj to sa nam uz dalo, ze az dost.

danzel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klotildabazarik
11. nov 2024

Do 8:30

natall113
11. nov 2024

@danzel píšeš bludy, čítaj po sebe

emmli
11. nov 2024

@natall113 čo pisala ta @danzel?

natall113
11. nov 2024

@emmli že sa má rozprávať so svojou dcérou a nie tráviť čas na internete, a podobne

tiezjedna
11. nov 2024

syn do zotmenia

cukroska
11. nov 2024

Môj má 15 a ako kedy.Ale vždy chodia partia kamarátov a priebežne píše ak sú dlhšie. Nikdy nemali deti stanovený čas. Podľa tmy a ani v lete nie dlho až tak. Jedine ak niečo sa v lete dialo (akcie) tak aj dlhšie. Ale vždy si píšeme ak sa mi zdá dlho a nechodí.

lujza123
12. nov 2024

Vždy mohla byt dokedy chcela, väčšinou išli aj tak viaceré a domov všetky naraz. Vieme sa dohodnúť, nepotrebujem aby musela byt na nejaku presnú minútu doma zatiaľ čo všetky jej kamošky sú ešte spolu vonku, toto mi príde dosť nefér.
Mame ale pravidlo ak chce byt vonku večer treba mi povedať kam ide a dokedy približne, mať u seba mobil, zapnuté zdieľanie polohy. Dosť sa rozprávame o bezpečnosti, nechodiť sama večer po opustených divnych miestach, oči na stopkách, sledovať okolie žiadne slúchadlá s hudbou nahlas…

Zatiaľ fungujeme v pohode, ma už 15 a pár krát bola vonku aj v noci na koncerte.

janka2501
12. nov 2024

V zime do 18h, v lete do 19.30