Ahojte, teraz v zime, do koľkej púšťate dcéry von s kamarátkami?
@danzel máš aj nejakú normálnu radu alebo sa len nudíš?
Moja ide obcas rovno po skole von so spoluziackou alebo spoluziackami. Ale tak do 15:30, najneskor 16 musi byt doma. Vzdy ale musi napisat a dohodneme si presny cas navratu a musi sa aj ohlasit, ze uz je doma.
Starsi v tom veku nejak von nechodil, ak nepocitam kruzky, teraz pride neskor jedine po treningu, inak takto maximalne do 19 tej. Ma 14. V lete byval najneskor do 21, aj to sa nam uz dalo, ze az dost.
Do 8:30
syn do zotmenia
Môj má 15 a ako kedy.Ale vždy chodia partia kamarátov a priebežne píše ak sú dlhšie. Nikdy nemali deti stanovený čas. Podľa tmy a ani v lete nie dlho až tak. Jedine ak niečo sa v lete dialo (akcie) tak aj dlhšie. Ale vždy si píšeme ak sa mi zdá dlho a nechodí.
Vždy mohla byt dokedy chcela, väčšinou išli aj tak viaceré a domov všetky naraz. Vieme sa dohodnúť, nepotrebujem aby musela byt na nejaku presnú minútu doma zatiaľ čo všetky jej kamošky sú ešte spolu vonku, toto mi príde dosť nefér.
Mame ale pravidlo ak chce byt vonku večer treba mi povedať kam ide a dokedy približne, mať u seba mobil, zapnuté zdieľanie polohy. Dosť sa rozprávame o bezpečnosti, nechodiť sama večer po opustených divnych miestach, oči na stopkách, sledovať okolie žiadne slúchadlá s hudbou nahlas…
Zatiaľ fungujeme v pohode, ma už 15 a pár krát bola vonku aj v noci na koncerte.
V zime do 18h, v lete do 19.30
Tak moja začala chodiť až teraz, má necelých 15 rokov. Keďže idú viaceré, nemám o ňu obavy. Sme zo Žiliny, takže posledné dni trvám na návrate do tmy, keďže nám priamo po sídlisku behal macko... Ako 12-ročná nechodievala, jednak väčšie mesto, jednak kamarátky roztrúsené po meste, tu v okolí nemá rovesníčky. Buď sú o 3-4 roky staršie alebo, naopak, mladšie, tak ju to neťahalo. Teraz sa začala pýtať, tie dievčatá poznám zo školy, sú to dobré deti, nemám problém. Chodia aj do mesta, do obchoďákov alebo len tak, prejsť sa. Len tie medvede ma strašia posledné dni 😀