Ahojte,prišla Vám už odpoveď?my sme žiadali ešte v júni a stále nám žiadna odpoveď neprišla..Iba že nás preverujú a to bolo už pred mesiacom.. ďakujem
Ja som registrovala dve deti ešte v apríli, potom opakovane júli.
Jedno dieťa medzitým nastúpilo na strednú školu - tak tú mi už overili aj poslali kód, už aj má doma notebook. Druhé dieťa stále nič - neprišla mi ani zamietavá, ani potvrdzujúca správa.
Registracia september, oktober som mala kod
V piatok došiel kód... september bola registrácia...
@deti95060810 ktorý nb ste vybrali? My pozeráme tiež už, ďakujem
My sme registrovali v lete a pred 2 týždňami prišla odpove'd a už aj máme kúpené.
Ďakujem za odpoveď
Registracia prvákov koncom septembra. Doteraz nič.
Ja som dávala žiadosť 6.9 a teraz vo štvrtok mi prišla odpoveď
@marcellka32 mm vybral LENOVO..Datart - ešte aj tam dostal ďalšiu zľavu...
HP 255G10 my sme kupili 512ku
V septembri sme registrovali.. 3 dní do zadu prišiel kód a už je kupeny
Tiež sme sa registrovali na začiatku septembra,kód prišiel teraz vo štvrtok,notebook už kúpený,Lenovo
Ahoj,zavolaj na infolinku, nech to preveria. V našom prípade to pomohlo-registrácia v septembri, kód prišiel po telefonáte pred 2 týždňami.
@kikulienkadd písala som im e-mail
Pani odpísala že nás registrujú ale že to ide postupne...a uz prešiel mesiac a stále nič
Posielala som v septembri v októbri prišiel kód.. Cca dva týždne po registrácii
My sme dali asi druhy septembrovy tyzden a prisiel minuly. Uz sme aj kupili.
@autorka ...ako chceš,ale ja som zavolala a o 2 hodiny prišiel kód. V ten deň som objednala notebook,ktorý mal syn vybraný a na ďalší deň večer som ho vyzdvihla v obchode. Inak na infolinke mi povedali,že sa program predlžuje do 30.11.2023 (myslím zaslanie kódov a zakúpenie prístroja).
My sme žiadali 14.9. a kód nám prišiel cca za mesiac. Už sme si boli notebook aj objednať.
Na prvačku stredoškolačku nam kod už došiel. Neskor ako tým, čo žiadali po nas. Už je aj notebook doma. Na druhorodenú sme pýtali v marci a v septembri došlo, len že ju preveruju a furt nič od vtedy. Na maily, že ako sa počita prijem domacnosti a kto sa do domacnosti počíta neodpovedaju.
@kikulienkadd ja som tam aj volal neraz,a le človek sa nič nedozvie. Z jedneho pana na telefone som mala pocit, že aj tá slovenčina je lamavejšia, že asi ani nie našinec .... Info nula bodov, okem toho že ano vidia, že sme registrovani
Ja v aprili a nic stale
Ja od júna a nič a už som volala snáď každý mesiac a odpoveď je vaša registrácia sa preveruje a dnes je 27.10. a stále nič ....
@mata2101 ani nám stále nič....už neriešim,podľa mňa žiadna odpoveď ani nepríde
Čakáme od mája a nič a tiež už neverím že príde
@mata2101 aj nám včera. Davaju si našas....
Žienky aj nám prišla včera odpoveď
žiadosť sme poslali v sept., kód prišiel v okt. a pred pár dňami sme kúpili už aj notebook.
ale som počula že zas posunuli termín o mesiac dlhšie....aby si rozumela, celá akcia mala skončiť koncom okt. , predĺžili a končí koncom nov.
takže čakaj, asi ešte pošľú.