Ahojte, chcem sa opýtať tí ktorí už využili kód na kúpu zariadenia tých 350 e sa odráta z ceny notebooku a už sa neplatia žiadne iné poplatky? Napríklad notobook stojí 750 eur a odráta sa tých 350 čiže zaplatíte 400 eur a potom už nič iné sa neplatí? Ďakujem za info
Presne tak ako píšeš, len notebook, si musíš vybrať z určenej ponuky, nevzťahuje sa to na všetky v predajni
@chrobacik41 ano, vybrala som notebook za vela penazi, priplatila si poistku, a z vyslednej ceny mi odratali 350 eur.
akurat oni maju povinnost to aj zaktivovat atd atd.... ale u mna nerobili ziadne halo z toho a dali mi zariadenie a ja som ho rozbalila a riesila az doma.
@patka06 vztahuje sa to na uplne vsetky notebooky splnajuce podmienky.
@kaktusik007 a tá poistka to je povinné či nie?
@chrobacik41 nie, jasne ze to nie je povinne... len ked decku kupis notebook za liter, tak predsa len si radsej priplatis.. ak by nahodou mu vypadol z ruky, rozkusal mu ho nas papagaj a tak 🙂
@kaktusik007 no veru ,nás papagaj si myslím ze toto nemá v programe urobit🙈 on nerád vychádza zo svojej klietky , tiež sme so synom vybrali drahší tak dám aj ja poistku synator ma 16 a na veci si dáva obrovský pozor ale stat sa môže hocičo 🤷♀️
@chrobacik41 no nasa Pyru uz pismenka skusa vytahovat z toho notebooku... ono to nie vzdy ustriehnes 🙂 u nas teda papagaje standardne mimo klietky, a decka este nemaju v sebe taky ten reflex - zavriet ntbk, ked idu do obyvacky z detskej.... takze vtedy papagaje beru notebooky utokom 😀
@kaktusik007 🤣🤣🤣🤣
presne tak