Digitálny žiak - aké zariadenie ste kúpili?

30. jún 2023

Synovi schvalili prispevok, mam uz SMS s kodom v telefone. A teraz dilema - co kupit. Notebook ma kvalitny, tablet neviem ci potrebuje. Uprimne, ani som neverila ze to prejde, a registrovala som ho tam len z rozmaru. No teraz ked mu to schvalili tak mi pride hlupe to nevyuzit 🙂 Ake zariadenia ste nakupili svojim studentom vy? Syn skoncil primu prave.

akinomel
30. jún 2023

Tablet Lenovo. Jeho cena bola akurát. Chlapec je spokojný, niekedy sa tablet zíde do tašky.

lenuska9999
30. jún 2023

Tak ak má notebook kvalitný, tak potom kúp tablet 🙂

milanemila
30. jún 2023

Tak ak prispevok nepotrebujete a ma kvalitny notebook na kt robi veci do skoly, tak by som ho nevyuzila a teda nechala tie peniaze vo “fonde” pre deti, kt to potrebuju a bez toho si notebook zaobstarat nemozu 🤷🏼‍♀️

autor
30. jún 2023

@lenuska9999 ano, len... ten co by celkom bral ma doplatok takmer 400 eur.... tak si hovorim ze ci mi to bolo treba 🤦‍♀️ preto som zvedava ze ake zariadenia brali ostatni, mozno najdem inspiraciu 🤷🏼‍♀️

autor
30. jún 2023

@milanemila ale tak to nefunguje --- ak to nevyuzijeme peniaze prepadnu, a nedostane ich nik iny

janka1011
30. jún 2023

@milanemila v akom "fonde"?? Je presne určené, kto má na to nárok, ak nevyužije, peniaze nejdu do žiadneho fondu pre iné deti. Jednoducho to prepadne, nikomu inému sa to neposunie.

duratlicka
19. nov 2023

Odporúčam v O2 tablet Lenovo P11, dajú Ti ho s krásnou originál klávesnicou lenovo, ktorá je zároveň obalom a pribalia bluetooth sluchadla za 2€. Takže nič nedoplácaš. A nezabudnúť sa zaregistrovať, aby si mala.rok záruku v prípade náhodného zničenia.

petrastrbanikova
24. nov 2023

Dobrý fén chcem sa opýtať kúpili ste nejaký notebook ?ci kód máte satale voľný?ak by náhodou napíšte správu dakujem