Dievčenský/chlapčenský vzor

25. máj 2024

Hlasujte, prosím, či by ste v pohode obliekli aj chlapcovi, alebo ste stereotypné a je to podľa vás dievčenský vzor. Za mňa je aj/aj.

autor
25. máj 2024

Chlapec

autor
25. máj 2024

Dievča

pribinak
25. máj 2024

Nie som stereotypna, ale toto by som chlapcovi neobliekla

really8
25. máj 2024

Ja by som to neobliekla ani dievcatu🤦‍♀️

anketkarka
25. máj 2024

Bavíme sa o vzore na tej hornej látke? Lebo tá ružová vzor nemá. Ak ide o kombináciu týchto látok na oblečení, tak dievča. Ale ak len látku hore, tak kľudne aj chlapec.

nevenka
25. máj 2024

Ta latka hore ma srdiecka. Chlapec by mi to nechcel. A tu ruzovu dole vobec...

ciernysokol
25. máj 2024

Pytam sa syna, ci by to nosil: urcite nie! Nieze mi take kupis. Nechcem to, vobec, nikdy! Ukludnujem ho, ze sa to kupit nechystam.

minenkak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alesto
25. máj 2024

Ja by som to nezavrhla úplne. Ak by z toho bol pekný kostým pre šaša na karneval, je to vhodné aj pre chlapca, aj pre dievča 😉

cimage
25. máj 2024

Keby si to chcel obliect chlapec, tak kludne. Ja by som to zaradila do dievcenskeho kvoli ruzovej.

estellas
25. máj 2024

Jednoznačne dievčenské

januska12323
25. máj 2024

Ani dievčaťu, je to otrasné.

evcagabi
25. máj 2024

Ja by som toto neobliekla nikomu, mozno nejakemu klaunovi do cirkusu

stanulienkat
25. máj 2024

90 roky.

simona92101
25. máj 2024

Tu nejde o stereotyp ale o to,ze je to velmi skaredy vzor,jedno kriklave skombinovane s druhym harakiri kriklavym.ja by som to ziadnemu dietatu neobliekla 🤷‍♀️

luccija
25. máj 2024

Pre aký vek?a čo to vlastne bude?softshel bunda?
Príde mi to dievcenske

pralinka25
25. máj 2024

tu ani nejde o to co by sme obliekli my ale ci by to dieta chcelo. chlapci srdiecka nosit nechcu a vacsina ani ruzovu. same si povedia ze to nechcu alebo chcu
moji chalani si sami vyberali vyslovene chlapcenske motivy ani som ich na to nemusela nahovarat. dievca si skor dalo chlapcenske tricko ako chalan dievcenske.

svetlonos
25. máj 2024

Tie látky sú ako z cirkusu. Pokial ny islo o sprostredkovanie nejakej role, ok. Ale toto by som inak neublížila nikomu, okrem dospeleho keď si to vybral.
Náš malý by obcas rozmýšľal, či bager alebo jednoročné na tričko, ružovú ma rad a všetko dúhove 😁
Ale raz pozeral veci pre seba a krásne si vybral - dokonca aj velkosti pasovali 😆. Boli to modré, zelené farby, len čiernu som zatrhla.
Tu fakt nejde o stereotyp ale je to veľmi ukricane a pre mňa nie veľmi vkusné.

slavomira236
25. máj 2024

S fotky mi to pride ako pogomane..nejaka bunda do dazda..to by som kludne dcerke obliekla ..alebo gate do dazda..aspon by ju bolo vidno..ale chalanovi urcite nie..

lenqua_12325
25. máj 2024

A potom sa čudujú, prečo sa chlapci cítia ako dievčatá a pochybují o svojom pohlaví a orientácii v 12 rokoch.

danica2711
25. máj 2024

nehnevaj sa, ale toto fakt chceš niekomu obliecť (jedno, či chlapcovi, dievčaťu alebo dospelej osobe)? Okrem maškarného kostýmu je to hrozný nevkus, teda ak tá vzorovaná látka má byť skombinovaná s tou krikľavou ružovou

lenqua_12325
25. máj 2024

@danica2711 ale veď na karmeval za indiána to bude fajn 😀