Hlasujte, prosím, či by ste v pohode obliekli aj chlapcovi, alebo ste stereotypné a je to podľa vás dievčenský vzor. Za mňa je aj/aj.
Dievča
Nie som stereotypna, ale toto by som chlapcovi neobliekla
Ja by som to neobliekla ani dievcatu🤦♀️
Bavíme sa o vzore na tej hornej látke? Lebo tá ružová vzor nemá. Ak ide o kombináciu týchto látok na oblečení, tak dievča. Ale ak len látku hore, tak kľudne aj chlapec.
Ta latka hore ma srdiecka. Chlapec by mi to nechcel. A tu ruzovu dole vobec...
Pytam sa syna, ci by to nosil: urcite nie! Nieze mi take kupis. Nechcem to, vobec, nikdy! Ukludnujem ho, ze sa to kupit nechystam.
Ja by som to nezavrhla úplne. Ak by z toho bol pekný kostým pre šaša na karneval, je to vhodné aj pre chlapca, aj pre dievča 😉
Keby si to chcel obliect chlapec, tak kludne. Ja by som to zaradila do dievcenskeho kvoli ruzovej.
Jednoznačne dievčenské
Ani dievčaťu, je to otrasné.
Ja by som toto neobliekla nikomu, mozno nejakemu klaunovi do cirkusu
90 roky.
Tu nejde o stereotyp ale o to,ze je to velmi skaredy vzor,jedno kriklave skombinovane s druhym harakiri kriklavym.ja by som to ziadnemu dietatu neobliekla 🤷♀️
Pre aký vek?a čo to vlastne bude?softshel bunda?
Príde mi to dievcenske
tu ani nejde o to co by sme obliekli my ale ci by to dieta chcelo. chlapci srdiecka nosit nechcu a vacsina ani ruzovu. same si povedia ze to nechcu alebo chcu
moji chalani si sami vyberali vyslovene chlapcenske motivy ani som ich na to nemusela nahovarat. dievca si skor dalo chlapcenske tricko ako chalan dievcenske.
Tie látky sú ako z cirkusu. Pokial ny islo o sprostredkovanie nejakej role, ok. Ale toto by som inak neublížila nikomu, okrem dospeleho keď si to vybral.
Náš malý by obcas rozmýšľal, či bager alebo jednoročné na tričko, ružovú ma rad a všetko dúhove 😁
Ale raz pozeral veci pre seba a krásne si vybral - dokonca aj velkosti pasovali 😆. Boli to modré, zelené farby, len čiernu som zatrhla.
Tu fakt nejde o stereotyp ale je to veľmi ukricane a pre mňa nie veľmi vkusné.
S fotky mi to pride ako pogomane..nejaka bunda do dazda..to by som kludne dcerke obliekla ..alebo gate do dazda..aspon by ju bolo vidno..ale chalanovi urcite nie..
A potom sa čudujú, prečo sa chlapci cítia ako dievčatá a pochybují o svojom pohlaví a orientácii v 12 rokoch.
nehnevaj sa, ale toto fakt chceš niekomu obliecť (jedno, či chlapcovi, dievčaťu alebo dospelej osobe)? Okrem maškarného kostýmu je to hrozný nevkus, teda ak tá vzorovaná látka má byť skombinovaná s tou krikľavou ružovou
@danica2711 ale veď na karmeval za indiána to bude fajn 😀
Chlapec