dobrý deň, mamičky, hľadáme pre nášho pubertálneho syna školu, je ôsmak a musíme zmeniť školu pretože začal mať až depresívne stavy a potrebuje mimoriadne citlivý a láskavý prístup, viete mi, prosím, takú odporúčiť? vďaka
A preco ma depresie zo skoly? Zacalo to az v 8.rocniku?
áno, zomrela nám babička, do toho hormonálne zmeny + nešťastne poskladaný kolektív... :( uvedomujem si, že momentálne potrebuje "neštandardný" prístup, citlivejši....
Hmm, to mi je luto. Je to smutne, uprimnu sustrast
Ja konkretne mam skusenosti s 2 zs v petrzalke, neviem, ci vam to vyhovuje, petrzalka. A skusili ste nejake sedenia, pedagogicko-psycolog.poradni, ci psycholog? Mozno by mu to pomohlo viac ako zmena zs.
samozrejme, psychológička bola prvá, tá spravila diagnostiku! Je úžasná! ale odporúčila "láskave a citlive" prostredie .... a ja som zostala zúfalá.
@katarinavalente a v skole nie su ochotni komunikovat? a este - ci ste ochotni menit skolu aj pocas roka? lebo ak ku koncu skolskeho roka, mozno sa dovtedy situacia zmeni - 8 mesiacov je dlhy cas. nepomohlo y aspon preradenie do druhej triedy a komunikacia s ucitelmi?
učitelia nie sú problémom, má problém s dvoma spolužiakmi a dostal panickú úzkosť, zmena školy ja, žiaľ aj uprostred roka, nevyhnutná...
má niekto skúsenosť z montesori?
máš aj presnejšie lokalitu?
@katarinavalente akurat som chcela odporucit Montesori v Lamaci. Priatelke tam chodia obe deti a velmi si pochvaluju. Starsi je tiez osmak 🙂
A Zs montesori? V lamači?
@oslo1 vďaka! Už som nad tým rozmýšľala, len neviete, dá sa prestúpiť aj v ôsmej?
@katarinavalente to neviem. Oni to maju system 3 roci. Ale je to zs, kde tiez musia dodrziavat osnovy, tak si myslim, ze nemal by byt problem.
samozrejme SO školou :( a školu v Bratislave