Baby, koľko hodín dejepisu majú týždenne vaši deviataci? Moja tri, trochu ma to prekvapilo... Myslela som, ze v deviatke sa dava prednosť iným predmetom, ako chémia, fyzika. Tam ma jednu hodinu.
Dnes dcére nabehol rozvrh a má dve hodiny
Dcéra mala minulý rok 2h
Ďakujem pekne za odpovede. No aj sa mi to zdá zvláštne, mohli namiesto jednej hodiny DJ dat niečo iné...
Kedysi pred pár rokmi to bolo povinné,potom už nie a niektoré školy pri tomto systéme ostali
2 su povinne ale v 9r. mas 5 disponibilnych t.j. moze sa skola rozhodnúť co da a vasa evidentne pridala dej. pytajte sa z akeho dovodu. ako rodicia to viete ovplyvniť napr pridat sjl a mat ako priprava na testovanie.
Aj moj syn ma 3 hodiny . 2 hodiny ma za sebou v jeden den. Aj dcera tak mala. Vraj kvoli tomu,ze sa prebera 2 svet.vojna,tak maju dvojhodinovku a potom iny den este 1 hodinu
Áno, dali Vám to asi tak preto, lebo v deviatke sa preberajú svetové vojny (resp. na niektorých školách mohli stihnúť prebrať prvú svetovú vojnu už v osmičke), čo je veľmi rozsiahle učivo.
Ďakujem baby. Ja nebudem určite žiadať zmenu ani vysvetlenie, len to prekvapilo dcéru aj mňa. Tak som bola zvedavá, ako to majú na iných školách.
Moj este nema rozvrh, lebo budu v novej budove a začnu sa ucit az 9.9. Prvy tyzden maju Očap teoreticku cast a aj praktickú, ale v 8 rocniku mali dejepis 1 hodinu
DEJ 2, FYZ 1, CHE 2