Zeny, ja uz neviem…
Dcera ma 16, vyhlasuje o sebe ze je tomboy a nosi oblecenie ktore je chlapcenske. Dlhodobo riesim toto jej zmyslanie, ale toto je o inom.
V Juli ideme na svadbu blizkej rodine a slecna si zmyslelal ze on pojde v nohaviciach a koseli😩
Dajte prosim typ, co ine, aspon trosicku elegantne a zenske by si mohla obliect, aby to lahodilo obom stranam.
Neziadam od nej vysoke topanky, make up a ani nic podobne. Ale uznavam ze ma chlapcensku postavu, vratane noh, prs a pod.
Dakujem za kazdu radu
A co tak overal? Nieco elegantnejsie
Nevidím problém v nohaviciach a košeli 🤷 veď je to rovnako slušné ako sukňa a blúzka alebo šaty.
Spokojne nohavice, sako, a do toho bud kontrastny top, alebo aj koselu. Tip - ak budete mat problem s koselami u dam, tak spokojne nakupujte v panskom odd. Pokial nema dcera velke prsia, tak by jej mohla aj panska kosela sadnut.
Pani maju kosele super a nechapem, preco aj zeny nemozu mat take materialy na koseliach 😭
tiez v tom nevidim problem, teda ak mysli take nieco ako tieto foto vyssie. ved to vyzera super. netlacila by som ju do niecoho "zenskejsieho", mne tieto rozdelenia na chlapcenske a dievcenske a zenske a muzske pripadaju - povedzme, ze prekonane 🙂 ved nech si kazdy a kazda nosi, co chce, kym je to ciste, pekne, upravene
@oonnaganamakusai bud tej lasky a povedz nam co je tomboy po slovensky.
Ja som bola v piberte tomboy tiez. A casto som sa obliekla elegantnejsie ako vycifrovane a vyfodrickovane a naondulovane dievky….
A nejaký pekný elegantný overal? Tam by sa dal nájsť kompromis...
Mne prvý napadol nejaký pekný overal ☺️
Ten “oblek” čierne honsbive, kosela a traky niesu dobrý nápad na svadbu. Ponúkla bysom jej plysovane nohavice či už dlhé, alebo culotte. Tie su dostupne aj v metalickejsich látkach a k tomu napr jednofarebnu jednoduchú blúzku. Prednedávnom tu iba maminka rozoberala podobnú tému, jej dcéra si nechcela obliecť na svadbu saty. Poprípade ako radili aj overal by bol fajn
Ja som v 16tich sice nebola "nejaky-boy",ale do siat by ma nedostal nikto. Aj so stužkovou som vnutorne bojovala. Štýlový overal alebo nohavice+koselu dnes vies vyskladat velmi zensky, pripadne in sú aj siroké padavé nohavice, k tomu pekný top....
@buberova áno
My máme toto v rodine, presne v tom veku, ešte aj vlasy na krátko a tiež bola na svadbe v slušných nohaviciach a košeli.
lahodilo obom stranam-myslis tym,aby ini nerypali...ale to budu,ak bude mat zenske oblecko,hoci inak je chalansky typ...kedze to bude v lete a bude teplo,tak tenke nohavice /kludne aj 7/8 alebo 3/4/ /a dlha kosela bez alebo s kratkymi rukavmi v azijskom style /stojacik,zapinanie krizom cez hrud//...idealne v jednom odtieni...pripadne culottes a vesta panskeho typu....alebo kratkorukavovy kostym...problem vidim skor s topankami-ale nejake snurovacie ci remienkove by nemala byt prekazka...nezabudni,ze tam urcite bude niekto objemnejsi v satenovom,lacnej cipke alebo s vytetovanym obocim-a urcite sa netrapi,aby ulahodil😂
@oonnaganamakusai co som bola podla teba s kratkymi vlasmi, obliekajuca sa ako chalan, hrajuca futbal a hokej.
Preslo ma to niekedy po maturite a aj to pomaly.
Ale nie nevem. Pouc ma prosim. Dakujem ♥️
Nechápem prečo by ste jej to zakazovali,ak sa v tom cíti Dobre tak prečo nie? Tiež by ste si asi neobliekla niečo čo sa vám hnusí 🤷♀️🤷♀️
vsak nech si vezme nohavicovy kostym a koselovu bluzku, len nech je to kvalitne a nevyzera to ako 50 rokov nosene