Dcéra Tomboy a oblečenie na svadbu

18. máj 2023

Zeny, ja uz neviem…
Dcera ma 16, vyhlasuje o sebe ze je tomboy a nosi oblecenie ktore je chlapcenske. Dlhodobo riesim toto jej zmyslanie, ale toto je o inom.
V Juli ideme na svadbu blizkej rodine a slecna si zmyslelal ze on pojde v nohaviciach a koseli😩
Dajte prosim typ, co ine, aspon trosicku elegantne a zenske by si mohla obliect, aby to lahodilo obom stranam.
Neziadam od nej vysoke topanky, make up a ani nic podobne. Ale uznavam ze ma chlapcensku postavu, vratane noh, prs a pod.
Dakujem za kazdu radu

viestta
18. máj 2023

vsak nech si vezme nohavicovy kostym a koselovu bluzku, len nech je to kvalitne a nevyzera to ako 50 rokov nosene

banalu
18. máj 2023

A co tak overal? Nieco elegantnejsie

yvanielka
18. máj 2023

Takéto niečo?

januska12323
18. máj 2023

Nevidím problém v nohaviciach a košeli 🤷 veď je to rovnako slušné ako sukňa a blúzka alebo šaty.

veselo_neveselo
18. máj 2023

Spokojne nohavice, sako, a do toho bud kontrastny top, alebo aj koselu. Tip - ak budete mat problem s koselami u dam, tak spokojne nakupujte v panskom odd. Pokial nema dcera velke prsia, tak by jej mohla aj panska kosela sadnut.
Pani maju kosele super a nechapem, preco aj zeny nemozu mat take materialy na koseliach 😭

deedol
18. máj 2023

tiez v tom nevidim problem, teda ak mysli take nieco ako tieto foto vyssie. ved to vyzera super. netlacila by som ju do niecoho "zenskejsieho", mne tieto rozdelenia na chlapcenske a dievcenske a zenske a muzske pripadaju - povedzme, ze prekonane 🙂 ved nech si kazdy a kazda nosi, co chce, kym je to ciste, pekne, upravene

ropucha6
18. máj 2023

@yvanielka toto vyzera celkom fajn. Nenutila by som ju, pokial sa oblecie slusne, nech ide aj v nohaviciach.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
persephina
18. máj 2023

@oonnaganamakusai bud tej lasky a povedz nam co je tomboy po slovensky.

Ja som bola v piberte tomboy tiez. A casto som sa obliekla elegantnejsie ako vycifrovane a vyfodrickovane a naondulovane dievky….

beky223
18. máj 2023

A nejaký pekný elegantný overal? Tam by sa dal nájsť kompromis...

mima1608
18. máj 2023

Mne prvý napadol nejaký pekný overal ☺️

eternity24
18. máj 2023

Ten “oblek” čierne honsbive, kosela a traky niesu dobrý nápad na svadbu. Ponúkla bysom jej plysovane nohavice či už dlhé, alebo culotte. Tie su dostupne aj v metalickejsich látkach a k tomu napr jednofarebnu jednoduchú blúzku. Prednedávnom tu iba maminka rozoberala podobnú tému, jej dcéra si nechcela obliecť na svadbu saty. Poprípade ako radili aj overal by bol fajn

jaond19
18. máj 2023

Ja som v 16tich sice nebola "nejaky-boy",ale do siat by ma nedostal nikto. Aj so stužkovou som vnutorne bojovala. Štýlový overal alebo nohavice+koselu dnes vies vyskladat velmi zensky, pripadne in sú aj siroké padavé nohavice, k tomu pekný top....

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eternity24
18. máj 2023

@buberova áno

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sasitimi17
18. máj 2023

My máme toto v rodine, presne v tom veku, ešte aj vlasy na krátko a tiež bola na svadbe v slušných nohaviciach a košeli.

ningningie
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deedol
19. máj 2023

@nikto2234 vobec nemusi byt lesba, je x moznosti. tieto zjednodusenia...

mima1608
19. máj 2023

@nikto2234 ja som bola tiež tomboy v puberte. Krátke vlasy, chlapčenské oblečenie, sukňa a šaty ani počuť - ani keby ma z kože sťahovali. A nie som lesba a celkom ma ten štýl prešiel. Teraz sa rada obliekam práveže elegantne a žensky.

poppy22
19. máj 2023

lahodilo obom stranam-myslis tym,aby ini nerypali...ale to budu,ak bude mat zenske oblecko,hoci inak je chalansky typ...kedze to bude v lete a bude teplo,tak tenke nohavice /kludne aj 7/8 alebo 3/4/ /a dlha kosela bez alebo s kratkymi rukavmi v azijskom style /stojacik,zapinanie krizom cez hrud//...idealne v jednom odtieni...pripadne culottes a vesta panskeho typu....alebo kratkorukavovy kostym...problem vidim skor s topankami-ale nejake snurovacie ci remienkove by nemala byt prekazka...nezabudni,ze tam urcite bude niekto objemnejsi v satenovom,lacnej cipke alebo s vytetovanym obocim-a urcite sa netrapi,aby ulahodil😂

persephina
21. máj 2023

@oonnaganamakusai co som bola podla teba s kratkymi vlasmi, obliekajuca sa ako chalan, hrajuca futbal a hokej.
Preslo ma to niekedy po maturite a aj to pomaly.
Ale nie nevem. Pouc ma prosim. Dakujem ♥️

just_that_girl
29. máj 2023

Nechápem prečo by ste jej to zakazovali,ak sa v tom cíti Dobre tak prečo nie? Tiež by ste si asi neobliekla niečo čo sa vám hnusí 🤷‍♀️🤷‍♀️