Ahojte, dávajú deviataci kyticu tr. učitelke na začiatku školského roka ?
Ahoj, ja dávam každý rok na začiatku, ale kyticu nie (tú dávame skôr ma koniec roka) len po jednom kvietku, teraz asi ružu. Mám 4 deti, každé má 2 učiteľky, resp. učiteľku a vychovávateľku v družine, takže 8 kytíc by mi trochu zasiahlo do rozpočtu hneď na začiatok roka😁
Kyticu nie, keďže má triedneho, ale berie kávu. Aj maturant
Kazdy rok sme nosili kvietok aj na zaciatku, aj na konci roku az do maturity. Syn je na zs a tiez nosi on aj ostatne deti.
u nás nie...
Syn neberie..
Moji chlapci sú škôlkari, ale každý rok idu na začiatok roka s malým kvietkom. Pani učiteľky si to zaslúžia, ale je to na každom z nás.
nesie aj gymnazista, aj osmak
Naši nie...ani stredoškoláci
hadam radsej rovno bonbonierku aj rovno s pribalenou bankovkou...
preco toto ludia robia? ved je to praca ako kazda ina.... su plateni z nasich dani...aj vam nosia podriadeni po dovolenke uvitacie kytice...
toto ritolezectvo na sk nema chybu...
@luxus10 prečo ti tak vadí, keď niekto dá učiteľovi darček? Nikto ťa nenúti dávať tiež, nie je to tvoja vec. V každej jednej diskusii na túto tému sa jeduješ. Asi si nikdy nenatrafila na dobrého učiteľa, ktorého chceš podporiť a poďakovať. Učitelia sú platení biedne, ale o to vôbec nejde. A absolútne nejde o riťolezectvo.
@tilly za to co robia-ci nerobia, su plateni az az...o 14-tej prasia zo skoly...a podla ich slov-nenesu zodpovednost za to , ci nieco naucia-prosim pekne -vyjadrenia ucitelov profilovych predmetov...a ani ich to nezaujima...to su ich slova----preto k tejto ich arogancii na zac. sk. roka ziadny kvet nepatri...a keby som tu napisala vsetky svoje poznatky a dovody, preco pisem, co pisem...no to by bolo na povstanie...a udivuju ma tieto nizke pudy- ritolezecke-prepacte za vyraz...
@luxus10 ty musíš mať strašne zlé skúsenosti s učiteľmi... asi by si mala zmeniť školu svojim deťom 🤷♀️. Obe moje deti majú skvelých učiteľov, ktorí robia prvé posledné pre tie deti a zarobia pomaly menej ako môj maturant 🙊, ohodnotení sú úboho. Minulý rok sa osmaci zo svojho vreckového, bez toho, aby do toho zatahovali rodičov, poskladali svojmu triednemu na tortu a darček k narodeninám. Myslíš, že by to pubisom napadlo, keby to bol zlý učiteľ?
Keď berieš za nízky pud to, že niekomu ukážeš, že si vážiš jeho prácu a ceníš si ho, tak máš asi ešte aj prácu zlú a mala by si ju zmeniť, aby si bola spokojná a vedela aké to je, keď ťa niekto ocení.
Nie. To som ešte nepočula. Ale veď kto chce, dá.