Darček pre spolužiakov

2. dec 2021

do školy máme priniesť darček pre niekoho z triedy, a mne nič nenapadá
darček musí byť unisex, lebo darčeky si budeme náhodne vyberať, a ideálne niečo do 12eur
pre 13 ročných spolužiakov

veronikavaneska
2. dec 2021

Pop IT , rubikovu kocku...

martul
2. dec 2021

My sme kúpili za 3,10 rolničku.

vikusjk
2. dec 2021

Tip na darcek je s makkym i ;) No a aby si nepovedala, ze odpovedam mimo temy, tak 12 € je celkom pekna suma na darcek pre spoluziaka, napadaju ma len lacnejsie, napriklad nejaky hlavovlam, su take kovove, alebo aj drevene, alebo nieco prakticke do skoly - sada farebnych gumovacich pier, alebo darcekova karticka do dmky napriklad.

lucka_ke
2. dec 2021

dobrá kniha (príbeh alebo napr. niečo z Hrôzostrašná história, Príšerná veda) alebo vianočná ozdoba

shinon258
2. dec 2021

12€ na darček pre spolužiaka? Ejha, my keď sme mali takúto akciu v triede, tak som vždy kúpila nejakého svietiaceho skleneného anjela za 2€ a bola som vybavená 😆

janage
2. dec 2021

Oriešky, ovocie v čokoláde na spôsob vo vianočnom balení

evkamotka
3. dec 2021

Suhlasim s balickom maskrt, za 12e vyskladas do balicka vselico. Bud par mensich alebo dve drahsie (typu lindt). Mozes to ponat aj zdravo alebo stylovo - mixitella a pod. Maju to v potravinach a podobne aj v dm drogerii
Este mozes set curaprox zubne kefky, maju pekne motivy+pasta na zuby

marta1971
17. dec 2021

skus internetovy obchod urbanguru, mój syn má 9 rokov ale je tam plno hier a aktivít pre tínedžerov a ceny sú fajn

jasminet
17. dec 2021

Síce neskoro, ale napr. Huzzle hlavolam