Darček pre slovenčinárku

18. jún 2024

Ahojte, poradili by ste, prosím darček pre slovenčinárku (II.stupeň) na konci školského roka? Jasné, niekto si povie že to majú zaplatené, ale synova slovenčinárka je skutočne viac než len obyčajná pani učiteľka, je to úžasná osoba a dovoľujem si tvrdiť, že im na hodinách dala viac než len vedomosti, ale množstvo rád či skvelých názorov. Mimo toho si syna veľmi obľúbila a on ju tiež, takže by ju rád niečím obdaril. Ja ale neviem, po čom presne sa obzrieť. Určite nie kadejaké hrnčeky a podobné veci, to vieme, že rozdáva. Čo by ste darovali vy? Mala som nápad, že knihu s venovaním, ale akú? Ďakujem ♥

daniela099
18. jún 2024

Nejakú peknú darčekovú sadu čajov 🙂 tiež do toho môže priložiť venovanie

tanyan
18. jún 2024

Poukážka do kníhkupectva (kamenného alebo online) s venovaním.

vanilkovazmrzka
18. jún 2024

Kvety su podla mna dost. A ak nestaci, tak nieco co sa da zjest/vypit.

barbora0308
18. jún 2024

Podla mna by sa nicomu inemu tak velmi slovencinarka nepotesila, ak by jej syn vlastnorucne nieco napisal, ak je sikovny kreaktivny, kludne nejaku basnicku. Moja babka, sestra, sesternica, krstna, sesternica...vsetky su ucitelky a darceky na ktore vzdy s laskou spominaju su vzdy takehoto charakteru.

barbora0308
18. jún 2024

@barbora0308 A ano...su to 2 rozne sesternice 😅.

vikusjk
18. jún 2024

My sme tento rok kupili triednej take male rastlinne terarium od Hoomi. Je to pekne a nenarocne na starostlivost, plus ak to nechce, kludne moze posunut dalej ako pekny darcek.

daniela099
18. jún 2024

@vikusjk tie majú veľmi pekné, tiež som ich kupovala ako darček a vždy každého potešil

autor
18. jún 2024

@daniela099 ďakujem za super tip, ona má veľmi rada čaje, kadejaké sypané bylinné zmesi, vobec mi to nenapadlo 😍
@tayan ona si sama sebe veľmi knihy nekupuje, tak sa bojím že poukážku by len posunula ďalej ☹
@barbora0308 ja som práve myslela, že nejaký darček a k tomu venovanie, možno aj niečo na zjedenie a venovanie by ostalo. Syn je dosť kreatívny, baví ho písať takže to by nebol problém, ďakujem ♥

ivka225
18. jún 2024

Nech sa pokúsi o poviedku, na druhom stupni by to už snáď zvládol. Radšej ako báseň, napísať dobrú báseň, kde nie sú škôlkarske rýmy (mačka - kačka) vôbec nie je ľahké.

hnedovlaska1234
23. jún 2024

Ja som raz pani učiteľke (síce nie slovenčinárke), keď som skončila gymnázium, dala ako darček vlastnoručne vyrobenú knižku mojich básní😄 čiže tiež si myslím,že takéto vyrobené niečo od srdca poteší najviac🫶🏼