Nevedel by mi niekto poradiť čo by sme mohli kupiť pani učiteľke na rozlučkovu. Končim momentalne základku nechceli by sme kupiť niejaku kyticu obyčajnu alebo jeden šperk, ale niejaky modernejši darček. Mohli by ste nám prosim poradiť, keby tak môžete napisať aj link.
Ja by sim hodinky nekupovala, lebo slušne elegantne hodinky niečo stoja a toľko sa nevyzbierate.
Kytica je super.
Ja by som na zlavovom portály kúpila napr nejaký wellness pobyt
Fuha, baby, hodinky, wellness? Nie su to trochu drahe darceky? 🤔 (nejde o to, ze by si nezasluzila, vsak nervov si iste uzila dost, ale pride mi to dost fin.narocne). Mne napada voucher do knihkupectva, ak ma napr.rada knihy. Plus kytica.
Dcéra keď opustala1.st., tak sme sa skladali po 20 eur na víkendový pobyt pre p. učiteľku.... prispôsobila som sa. A to jej 2 roky predtým ukradli bicykel, tak sme sa skladali na nový Specialized....
@zuzanaformadzi kytica a nieco podla zalub ucitelky..znama dostala naramok, ina knihu..ak vasu bavi zahrada, tak nejaku rastlinu, ak sport, tak nieco k tomu🙂
A čo tak Pandora náramok a jednu goralku, ktorá bude vystihovat spoločný čas?
Učiteľkám som dávala ručne maľované šály zo sashe,za seba ako rodiča,nie za triedu.Páčili sa a potešili.
@sintra neviem keď rátaš napríklad 20 deti v triede tak po 15 € keď sa zložia mi to nepríde že by to malo rodinu finančne zruinovať 🤔
ja co poznam jednu znamu, tak povedala, ze sa velmi potesila, ked dostala za celu triedu jeden velky merci dezert a kyticu .....a zvysok dostala poukazku (asi 150eur spominala) na nakup v shopping centre, kde si mohla vybrat, co chcela
rodicia sa skladali tak normalne okolo 10eur na osobu
alebo jedna znama spominali, ze oni pani ucitelke poslali velky darcekovy kos a kyticu a dorucil jej to kurier ....ze bola prekvapena😂😂😂
My sme mali triednu ktorá učila "pestovateľské práce" neviem ako sa to volá teraz...kúpili sme jej veľký kvetináč taký pekný a strom do neho.
Dcéra končila prvý stupeň a na rozlúčku s učiteľom sa skladali po dohode na wellnes, no ja s tým nie som stotožnená, lebo to nie je len pre neho. Keďže má manželku ktorá tiež pracuje ako učiteľka a učila ich tiež, tak už aj pre ňu. Podľa mňa učiteľ nepôjde sám na wellnes, alebo nakoniec poukaz daruje niekomu, čo nám samozrejme môže byť jedno, čo s tým spraví, ale nie je to lacná záležitosť.
To nie žiaci, ale rodičia sa pretekajú, kto dá viac.
Ja by som kúpila klasickú kyticu a zamerala sa na predmet ktorý učí.
@tosomja
u nas, ked sme sa lucili s pani ucitelkou triednou na 1.stupni skupina rodicov vymyslela a ostatnych prehlasovala, ze pani ucitelke kupime strom, vraj na pamiatku a zasadime ho na skolskom dvore
ja osobne som s tymto darcekom nebola stotoznena, lebo strom stal cez 150eur ....radsej by som jej kupila nieco pre nu osobne
My sme našej kupovali bicykel. Sme na dedine a pani učiteľka večne jazdila do školy na starej skladačke. Tak dostala poriadny, dodnes na nom jazdí je to už 14rokov 😊 a už tuším ani neučí
@tosomja tak mi sme kupovali pobyt to no pre dve osoby....
muz pred par rokmi dostal od deviatakov hodinky, v triede mal cca 10 ziakov (mala romska skola) a hodinky su pekne, stali mozno 100e, nosieva ich. ziakov mal cely druhy stupen, cize 5 rokov, boli to jeho prvi ziaci.
@sintra na cene naozaj nezaleži nas je veľa. 😂 To sa doskladame.
@viestta rozmyšľali sme nad wellnesom :D
@zuzanaformadzi u nás v elektre mávajú, také ako keby darčekové koše s elektronikou: buď žehlička na vlasy, k tomu kulma, nejaká kefa tam je a lak., potom je tam: žehlička, minidoska, a rozprašovač, ďalej som videla panvicu, nejaký menší mixér, doska a nože .... boli ich rôzne poskladané, najdrahší bol kolo 70 €. proste boli lacnejšie a drahšie 😉
@zuzanaformadzi wellnes, lístky na masaz
Zalezi aj aka je pani ucitelka stara, ci poznate nejake jej zaluby...je to uz nejaky piatok, ale pamatam si, ze my sme ako trieda pred XY rokmi davali na rozlucku triednej kyticu, zlatu jednoduchu retiazku a parfum coco chanel. Z toho mala aj slzy na krajicku...triedna bola zaroven dejepisarkou a pri vyklade uciva o Coco spominala, ze cely zivot tuzi po parfeme od Coco, ale ze je drahy, tak si ho nikdy nekupila. Zaroven o zlate raz prehlasila ze to je jedine co moze nosit, na ostatne ma alergie. My sme teda vsadzali na istotu 😂
@sindyem nasa triedna bola tiez dejepisarka.....co si pamatam, darovali sme jej nejaku Kroniku, vyzerala, ze sa vtedy potesila ....urcite este aj nieco ine dostala, ale to si tak nespominam .....ale ta kniha bola extra velka a tazka, tak to si doteraz pamatam😂😂😂
ale myslim, ze ked nie poukazky do nejakeho shopping centra, tak aj napr. poukazky na zlavomat alebo iny zlavovy portal by boli fajn a nech si p.ucitelka vyberie co chce
Ja byt pani ucitelkou, tak by ma take nieco potesilo
Záleží podľa toho koľko deti je v triede ak tam je napríklad 20 deti a každé dá po 10€ alebo aj po 5€ tak s toho môže byť slušný darček
@elizabet173 no mne by víkend nevyhovoval teda.. Ale veď žiaci by mali poznať svoju učiteľku, tak vedia odhadnúť, či by ju to potešilo.
Hodinky. Klasicke, nie smart