Ahojte. Snad mi dokážete pomôcť😁😁 končím strednu školu a veľmi rada by som dala drcek kojej obľúbenej učiteľke. Lenže vôbec neviem čo...napadla ma kniha,len aka🤷♀️je to učiteľka slovenského jazyka...za každé rady budem veľmi vďačná..😊ďakujem. Príjmam všetky návrhy😁
Kytica a dobrá bonboniera nič neskazí
Moja slovenčinárka si teraz kupovala Knihu Sibyly Mislovičovej Slovenčina na každý deň, a veľmi si ju chválila. 🙂
@viki179 kúp je poukážku do kníhkupectva, ona si vyberie, čo potrebuje
@viki179 hrnčeky su mozno otrepana vec, ale ja si pri každej šálke kavy spomeniem na to dieta, od ktorého som ju dostala. Milovala som hrnček s citátom ,,učitelia žijú navždy v srdciach, ktorých sa dotkli"
Bohužiaľ sa mi rozbil, ale slúžil 12rokov, no dodnes ma ten citat hreje pri srdci a chlapceka- uz naozaj veľkého fešáka dodnes stretavam.
Ale poukážka do kníhkupectva je tiež veľmi dobrý nápad, ale možno by som starostlivo vybrala knihu- dala by som si poradiť, a s venovaním, kde by som tento citat napisala 🙂
Mozes nám prezradiť meno pani učiteľky ked chces 😉
Ja som tiež zboznovala moju slovencinarku zo strednej
@michellemary Sibyla je super nápad podľa mňa 👍
Ja by som skusila vlastnu tvorbu. Basen? Do maleho ramika, do kabinetu na stol, na stenu? Knihy, bonboniera k tomu, alebo aj nie.
@viki179 ak je učiteľka slovenského jazyka, ocení kvalitnú literatúru, ja osobne zbožňujem Alenu Mornastajnovu ( v slovenskom jazyku kniha Hana, inak v češtine, ta Je ale hodne známa,možno jej knihy číta, alebo pre mňa bola super kniha Zuzanin dech od Jakuby Katalpy, téma druhej svetovej vojny, menej známa autorka ,ale super kniha,je ale tiež v češtine.