Darček pre 17-ročného frajera

13. jún 2022

Dobrý deň, ja by som sa chcela inšpirovať aký darček kúpiť môjmu frajerovi. Narodeniny bude mať v Júli a chcela by som vedieť že čo by som mu mohla kúpiť. Za chvíľu to budú 2 mesiace čo sme spolu a viem že je to málo ale chodíme spolu do školy a do triedy a boli sme najlepší kamaráti. Píšem to sem preto aby ste vedeli ako na tom s ním som. Ja cca viem co by som mu chcela kúpiť napríklad nejaký náramok pre pár alebo niečo s našimi fotkami len zdá sa mi že je to málo mohli by ste mi nejako pomôcť? Ďakujem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lintu
13. jún 2022

Nemusíš mu neviem čo kupovať. Rátajú sa aj zážitky. Urobte si pekný deň. Choďte trebárs niekam na výlet. A počas dňa mu daj ten náramok.
Pravdepodobne sa chystáte byť spolu straašne dlho a za každý rok na každé narodeniny, meniny, Valentína, Vianoce,... mu bude treba niečo vymýšľať, čiže začni fakt zľahka 😀

tenkratpodruhe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tenkratpodruhe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuska0910
13. jún 2022

Myslim, ze postaci cokolada a pusa (ak nie viac, neviem kam ste sa az dostali...😇)

tenkratpodruhe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. jún 2022

@mauduska áno ani ja nedostáva vreckové ani nič a keď niečo dostanem tak aj tak to minú rodičia

autor
13. jún 2022

@tenkratpodruhe ak naozaj stačí pekne strávený deň tak to by bolo super lebo bude mať oslavu doma a sú pozvaný aj kamaráti naši tak by to mohol byť super deň

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. jún 2022

@elizabet173 peňazí veľa nemám a aj tie co mám tak to nieje veľa ale na darček by som si vypýtala od rodičov keď už o to ide

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. jún 2022

@elizabet173 noo lebo som si myslela že by to bol celkom pekný darček možno

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. jún 2022

@elizabet173 viem áno aj ja som chcela len mama je na materskej a budeme sa cez leto sťahovať tak rodičia povedali ze by bolo lepšie keby som zostala ešte tento rok bez brigády... A 16 mám

tenkratpodruhe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. jún 2022

@elizabet173 na náramok sa pýtam lebo ma to napadlo ako prvé a dala som to len ako príklad ze možno niečo v takom zmysle by som kúpila

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. jún 2022

@elizabet173 no dobre ako poviete tak spravím len nebude to trápne prísť len s čokoládou?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tenkratpodruhe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tenkratpodruhe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misinka0611
13. jún 2022

Choďte niekam, nejaký zážitok v rámci tvojich finančných možnosti.

autor
13. jún 2022

@tenkratpodruhe toto ste napísali naozaj pekne a mate pravdu ak mu dám čokoládu tak by si ju mal nechať. On si takto nechal každú vec co som mu dala alebo kúpila.

54tinka54
13. jún 2022

Ja by som dala vyvolať nejaké pekné fotky čo spolu máte a kúpila na ne rámik - sú aj také na viacero fotiek. Niečo na tento štýl. Prípadne ešte choďte do kina na nejaký film. 🙂

autor
13. jún 2022

@misinka0611 to by bolo naozaj super keby som s nim mohla niekam ísť len jediný problém je môj otec lebo on ma nepustí nikam ale niečo vymyslím

slovenka753
13. jún 2022

Navar mu večeru 😋... Ak budete dlhšie kúpte si navzájom nejaky párový darček.

autor
13. jún 2022

@slovenka753 fúú mohla by som vyskúšať mu navariť aj večeru len myslím si ze on by ju spravil lepšie 😂. Viem variť jasné len pre neho je to také akoby hobby.