Prosím viete mi poradiť, syn chce niečo kúpiť spolužiačke, 15 rokov, ale nič osobné, čo teda? Nejakú drobnost
Uhm.... Dobré a plyšák?
plyšák je ok. Ja vždy kupujem nejakú knižku + nejakú čokoládu keď idú moje deti gratulovať spolužiakom. Asi preto že sama najradšej dostanem knižku a keď už idem kníhkupectva väčšinou neodolám a kúpim niečo aj sebe 🙂
Plysaka by som nekupovala, ak spolu nechodia..v tomto veku uz plysak len pre zalaskovane, lebo uz sa s nim hrat nebudu..skor nejaku peknu sperkovnicu, ako bolo spomenute knihu (ak vie, ake sa jej pacia) alebo diar..alebo nejake pekne vonave sviecky..nie jednu..ale sady..napr.kde su 3, pripadne pekny svietnik na vodne sviecky..blaznivy fotoramik, do ktoreho moze dat nejaky spolocnu crazy fotku zo skoly..ak su spoluziaci a pod.
Tiež myslím, že plyšák už nie, najmä ak píšeš že to nemá byť nič osobné...
my kupujeme malu spolocensku hru...napr double, knizku, maly hlavolam, vtipne ponozky napr. silikonove snurky do topanok farebne, kludne malu loptu hm, super je retro kaleidoskop maly, to sa deckam paci do nekonecna, alebo kovova pruzina retro hracka, stredne dobre jojo.....
@celasapremenim no pre 15rocne dievca to uz asi velmi darceky nebudu 😉 skor nejake tricko s vtipnym popisom, cokoladu, kvetinu...
@emily76 kurna patnast, tak to ano, skuste kompot.sk ...musim sa vyspat :D nevnimam texty
tam maju vselico zaujimaveho pre taketo kocky, alebo albi, ale v ihrysku stale nieco najde aj pre take dievca
napr. keby skladala origami, tak original origami papiere nie je taka velka polozka
@amelie2017 super, vidíš, ten plyšák by bola chyba..... Ďakujem ❤
@mooonika1975 toto ma napadlo, male, lacne a velmi potesi taku babu
https://www.alza.sk/philips-she3010tl-tyrkysova...
@celasapremenim
skvelý nápad
ĎAKUJEM žienky 😘😘😘
Kozmetiku ;) rúž / paletku očných tieňov
Diár na nový rok, čokoládu, lístky do kina (veď nemusí ísť s ním)