Dobrý deň, máte niekto nápad na darček na 18tku pre spolužiačku do 20€. Viem, že ju poznám ja, ale nemám nápady, oblečenie nie - to je nad rozpočet + fakt neviem či by som sa trafila, sladké neje, nemá nejaké extra koníčky, má rada kávu teda, tam ma napadla poukážka do obľúbenej kaviarne, ale neviem, či to není také o "ničom". Viem, že nemá moc dobrý názor na darčeky "aby len niečo bolo" takže fakt nechcem niečo odveci
Vopred ďakujem za odpovede 🙂
@palicka len to neviem, lebo ona je zvyknutá nosiť vyložené drahé šperky, typu Swarovski a pod...
Ale skúsim čosi pozrieť
V Zare majú celkom fajn parfumy, ale potrebuješ ešte cca 10 eur (max)
Kebyže mám 18, potešila by ma kniha, diár, pero, šál, alebo aj čiapka, pripadne starožitná šálka na kávu
Dajú sa na nete objednať hrnčeky na ktoré dáš vlastné fotky a keď do nich naleješ teplú vodu fotky sa ukážu 😊 máme jeden doma a vyzerá to super a stojí to do 20€ 😊 mňa by to potešilo s fotkou kamošky a dá sa tam pridať aj text😊
A keďže má rada kávu bolo by to super plus jej môžeš k tomu kúpiť aj nejakú kávu 😊
My sme sa viaceré zložili na krásne spodné prádlo. Podprsenka + nohavičky. Nie korzety ani kostymi a hračky, ale prádlo, čo sa bude páčiť aj frajerovi a čo sa páčilo aj nám samým na sebe keď sme aj boli single.
@marrynka112 to je dosť dobrý nápad, len to už asi nestíham :(
Do kedy to máš mať? Viem že nám to prišlo asi za 3-4 dní
Ja by som určite kúpila náramok Brosway. Som presvedčená, že by ju to potešilo. Ostane jej to ako pamiatka. 😊 Sú rôzne motívy aj farby ocele 🙃
nejaku dobru knihu, encyklopediu, azda vies, co ju zaujima...
@marrynka112 pondelok
To si sa skoro spamätala teda
@janai1 no mala som vymyslenú tu poukážku + jej obľúbenú kávu alebo niečo podobné, ale teraz mi to príde také, že z toho vlastne nebude mať dokopy nič
A keby si jej darček dala neskôr?
@marrynka112 no to mi príde také divné, ale teraz som si pozerala galériu a nemám s ňou ani nejaké použiteľné fotky, takže asi ani toto nie...
@marrynka112 oki, vďaka, to viem kde majú cca
Len dúfam, že sa zas trafim do vkusu 🤣
Nemáš poblízku Albi? Ja tam vždy niečo vyberiem
@janai1 áno, presne tam chcem ísť
Satisfyer
Keď ste kamošky, strieborný náramok alebo iný material? A niečo s tematikou… bude mat aj pamiatku