Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, či sa dajú naučiť základy karate za mesiac ( nejaké pohyby). Súrne to potrebujem vedieť?
@babovka2321 ďakujem tak to skúsim. Pokiaľ to nevyjde tak dostanem ponaučenie na celý život.
Určite áno, ale musíš poriadne trénovať. A zo zaujímavosti prezraď prečo 🙂 dala si si to do životopisu ako Joey v priateľoch ? 😂
@gionella neuverite, ale áno. Konkrétne do zručnosti že ovládam základy karate.😄
@gionella toto sa ešte dá. Našťastie ich nezaujíma bod: ovládam základy latinciny.😅
Mam par farieb pasov z dob minulych (daleko do minulosti), par pohybov ta nauci niekto ale nejaku katu alebo ukazku ako na sutazi asi nepredvedies. A kam sa hlasis ked to mas v zivotopise?
opäť odpadávam...
Sklamem ta, ale nie nedajú. Kazdy kto sa venuje karate niekolko rokov hned zisti ze nevies ani mäkké f. Je to vidiet na pohyboch a celkovo na všetkom. Hovorim to z vlastnej skúsenosti. Karate som sa aktívne venovala 27 rokov. Prekukla by som ta uz po uklone..
@sasanka605 na jednu menšiu rolu do seriálu...
radsej to nechaj tak, ako pise baba vyssie. keby si to dala ako hobby do zivotopisu tak mozno.
Samozrejme.