Dajú sa naučiť základy karate za jeden mesiac?

1. jún 2022

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, či sa dajú naučiť základy karate za mesiac ( nejaké pohyby). Súrne to potrebujem vedieť?

babovka2321
1. jún 2022

Samozrejme.

autor
1. jún 2022

@babovka2321 ďakujem tak to skúsim. Pokiaľ to nevyjde tak dostanem ponaučenie na celý život.

gionella
1. jún 2022

Určite áno, ale musíš poriadne trénovať. A zo zaujímavosti prezraď prečo 🙂 dala si si to do životopisu ako Joey v priateľoch ? 😂

autor
1. jún 2022

@gionella neuverite, ale áno. Konkrétne do zručnosti že ovládam základy karate.😄

autor
1. jún 2022

@gionella toto sa ešte dá. Našťastie ich nezaujíma bod: ovládam základy latinciny.😅

sasanka605
1. jún 2022

Mam par farieb pasov z dob minulych (daleko do minulosti), par pohybov ta nauci niekto ale nejaku katu alebo ukazku ako na sutazi asi nepredvedies. A kam sa hlasis ked to mas v zivotopise?

panelacikova
1. jún 2022

opäť odpadávam...

daniela242
1. jún 2022

Sklamem ta, ale nie nedajú. Kazdy kto sa venuje karate niekolko rokov hned zisti ze nevies ani mäkké f. Je to vidiet na pohyboch a celkovo na všetkom. Hovorim to z vlastnej skúsenosti. Karate som sa aktívne venovala 27 rokov. Prekukla by som ta uz po uklone..

autor
1. jún 2022

@sasanka605 na jednu menšiu rolu do seriálu...

sasanka605
1. jún 2022

radsej to nechaj tak, ako pise baba vyssie. keby si to dala ako hobby do zivotopisu tak mozno.