Dá sa zvládnuť vysoká a zároveň aj stredná škola?

nikola1448
6. jan 2024

Ahojte, je tu niekto kto študuje/študoval pomaturitné pedagogické štúdium v Modre ? (Učiteľstvo pre materské školy). Myslíte, že sa to dá zvládnuť ak by som popritom študovala aj VŠ piaty ročník (marketing) ? ....chcem skúsiť prácu učiteľky v MŠ no je mi ľúto už nedokončiť VŠ aj keď v inom odbore. Ak by ma pedagogika bavila chcela by som si spraviť aj pedagogickú VŠ neskôr. Ďakujem

macekovam
6. jan 2024

@nikola1448 zvládnuť sa to možno dá ale daj si pozor aby ti to nebrali na zdraví.. V okolí poznám osobu z ktorej sa stal invalid z podobného dôvodu.. Ale tiež poznám niekoho kto to zvládol 2 vysoké školy študovať naraz..

vanilkovazmrzka
6. jan 2024

Podla mna zvladnes, v pohde 🙂

gabika99
6. jan 2024

@nikola1448 ja som chodila na vš popri zamestnaní. Mala som spolužiaka, ktorý paralelne študoval na dvoch VS a zároveň pracoval. Veľmi šikovný a múdry človek. A ked sa robili bakalárky a magisterska práca, on popri tých svojich vypracoval aj spolužiakovi. Takže určite sa to dá, musíš sama vedieť, či to dáš, či to ozaj chceš, lebo ak máš motivaciu zvládneš to. A veru už ten posledný rok nezahadzuj, to je už fakt nič, dokončí si ho. Držím palce.

aaadkaaa
6. jan 2024

Kolegyna studovala vs,ss a aj pracovala naraz a dokonca aj brigadovala. Netusim,ako to zvladla,ale zvladla to

minenkak
6. jan 2024

@nikola1448 moje decko dalo dve vysoké školy,ale že už nikdy viac

oriesocek
6. jan 2024

Marketing je jednoduchy, ja som si dala na vš ešte jednu specializaciu k tomu, čo sa mi to zdalo málo. Aj statnice som tak robila navyše. Popri VS som pracovala na plný úväzok a samozrejme aj mala rodinu..

kacena4
6. jan 2024

pomaturit e je extremne narocne (konkretne modra) omnoho viac ako VS studium je tyzdenne cely 1/2 rok, viac prac, viac skusok...

vilma7
6. jan 2024

Niektorí dajú aj dve VS naraz... Takže smelo do toho.