Dá sa prepadnúť na pol roka?

bkaxs
19. nov 2020

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či sa dá prepadnúť na pol roka prepadávam z viacerých predmetov a neviem čo mám robiť. Vopred ďakujem za odpoveď 🙂 som na základnej škole

1katus1
19. nov 2020

@bkaxs no opakovať jasné že nebudeš len jeden pol rok ale ak to do konca roka neopravis aspoň na štvorky tak ročník si zopakujes . Do ktorej triedy chodíš ?

vikusjk
19. nov 2020

@bkaxs samozrejme, ze sa da prepadnut. Nebudes ale opakovat rocnik kvoli tomu, ze prepadnes na pol roka, mozes to zachranit este na konci roka. A ze co mas robit? No predsa ucit sa, ucit sa, ucit sa.

bkaxs
autor
19. nov 2020

@1katus1 chodím do siedmej triedy kým sme boli v škole bola pohoda ale ako náhle sme išli domov všetko sa to pokašlalo a ďakujem za odpoveď

bkaxs
autor
19. nov 2020

@vikusjk ďakujem za odpoveď

anjelicek26
19. nov 2020

Na pol roka neprepadnes, ale na konci ano. Momentalne si v situacii - ze ani na toho pol roka prepadnut nemusis, je este len koniec novembra. Sadni si nad to, vypni internet, kamosky, hudbu a proste sa uc. Verim ti, ze je to ucit sa doma tazsie, dcera ma tiez problem (osmacka) sa sustredit na online vyuke nepovie ani slovo (tym padom horsie ustne znamky), ale ulohy a projekty robi dokonale, velmi sa snazi, takze take zle to nakoniec nebude. Ak niecomu nerozumies, potrebujes dovysvetlit, rodicia ti nepomozu?

marcellka32
19. nov 2020

Mám 2 deti na druhom stupni...teraz doma môžeš chytiť dobré známky za vypracované úlohy, projekty...na ústne odpovede sa treba učiť...naši majú lepšie známky doma ako v škole 🙂

aniele
19. nov 2020

V prvom rade sa zúčastňuj online hodín. Na polroka neprepadáš, ale môže sa stať, že ťa neklasifikujú a budeš robiť komisionálne skúšky (budeš mať predĺžené klasifikačné obdobie). Ako ti už vyššie napísali. Povedz si, že škola je prioritou. Ak niečomu nerozumieš, požiadaj o vysvetlenie (učiteľov, rodičov, spolužiakov...) . Nemáte vytvorenú (ako trieda) skupinu, kde by ste komunikovali o týchto veciach? Všetko sa dá, keď sa chce. A ty si už veľká, pomaly preberaj zodpovednosť za svoju budúcnosť. Všetci ti radšej pomôžu, keď uvidia, že sa snažíš.

mogaa
19. nov 2020

@bkaxs čo máš robiť?no máš sa učiť.....pokiaľ učivu nerozumieš, existuje skype, určite máš kamošov nech to to vysvetlia alebo popros rodičov , je n´možnosť aj aby ti zaplatili doučovanie cez skype nejakú študentku , nemusí chodiť k vám dá sa vysvetliť aj cez skype...spolu urobíte pár príkladov(pri matike), vysvetlí ti princíp ....

hettinka
19. nov 2020

@bkaxs učiť sa, to máš robiť.

diana_adamyova
15. jan 2021

@bkaxs mam rovnaky problem😥