Zdravim, píšem anonymne. Neviem prečo práve tu to píšem, ale potrebujem váš názor. Minulý rok cca v júli som spoznala chalana ktorý sa mi po čase nebudem klamať zapáčil, a neskôr začínal dávať najavo že zjavne aj ja jemu sa páčim (odvážne dotyky, časty očný kontakt...atď) a pred pár dňami som si všimla že na pár minút mi pozrel na pery. Čo to znamená? Pretože trochu som z toho zmätená a neviem čo by som mala robiť. Ďakujem za normálne názory 😊.
Nič
peti 2005....nie si anonymne...😉
nič to neznamená...
Pár minút je teda ozaj divné...
@thereisabear tiež si myslím
Hovori sa, že keď ťa chce človek pobozkať, pohľad mu padá na pery a zrejme presne to by si si tu rada potvrdila…ale pokiaľ sa k ničomu neodhodlal , tak by som sa toho nechytala ako topiaci slamky…možno mu išlo v hlave niečo úplne iné a proste pozeral do blba alebo si mala niečo medzi zubami a možno vlastne pozeral do vystrihu a dobre to uhral 😂 … toto by som fakt neriešila, ak sú tam nejaké sympatie a flirtuje, flirtuj aj ty, ale nad týmto sa zamýšľať je zbytočne
Tak ho zbal, ked on sa k tomu nema...
@peti_2005 dieeevča, mať tak tvoje starosti 🙈🙄
Akoze, keby na mna par minut civi nejaky chlap, tak zacnem pochybovat o jeho zdravi.
Milé Bravo..
Nebola si zarýpaná od jedla??? A on tuho rozmýšľal ako ti to taktne povedať?
@jj298 🤣🤣🤣 dobree,pobavilo ma😉
Bud si mala rozmazany ruz( jedlo). Alebo ich chcel pobozkat.😉
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 deti deti...
Ako zmažem tento príspevok??
Mne tak raz jeden dal pusu...absolutne som to necakala. Asi som sa z toho doteraz nespamatala,ze mi to nedoslo. :D Tiez nejak vtedy civel na mna...a neodchadzal... ale my sme vtedy zjavne boli na rande,aj ked ja som ro tak nebrala. :DDDD
@ivangeline ďakujem za odpoveď možno sa stane aj mne :D
@peti_2005 neviem čo to znamená ale viem že nepíšeš anonymne..vidím tvoj nick 😉.