Čo si zbaliť na lyžiarsky výcvik?

karolina6363
5. mar 2024

Dobrý deň na týždne idem na lyžiarsky,budeme tam aj spat 5dni a ja neviem čo si mám zbaliť máme zoznam kde je sveter ale žiaden nemam a ani sa mi nepáčia žiadne svetre.taktiež na hotel ideme lanovkou a máme mať v rukách lyže a palice plus tašku neviem akú si mám zobrat lebo keď ideme na dovolenku na 5dni berem si kufor.Ak máte niejake rady prosim napíšte mi ich.Ďakujem

kvietok2012
6. mar 2024

Nemusiš mať zabalené veci presne podla zoznamu, to sú len odporúčané veci...ked nemas sveter, zober mikinu. A pobal sa do kufra a zober si plus batoh.

bibina32
6. mar 2024

@karolina6363 Zober si kufor, prípadne cestovnú kapsu tam si daj termo prádlo, mikinu, rukavice, veci zo zoznamu. Prilbu, lyžiarky daj do ruksaku. Lyže si zopni aj s palicami. Predávajú také pásiky čo to zopneš dokopy. Ruksak na chrbte, kufor do jednej ruky a lyže do druhej.

sense
6. mar 2024

Ak nemáš sveter, určite máš nejakú mikinu. Palice prines k lyziam, veci do väčšieho ruksaku alebo cestovnej tašky, prilbu zapneš aj navrch. Veci zo zoznamu, kozmetiku do malých flasiek alebo minimalizovať, tuhý šampón na vlasy, mydlo na telo záberu minimum miesta. Zvyšok cestovné veľkosti. 2 páry lyžiarskych ponoziek, termopradla, večer preperies, rovnako aj spodné prádlo. Nezabudni rukavice

mirage
6. mar 2024

@karolina6363 kam idete?

ibrunova
6. mar 2024

Idete na Kosodrevinu?

ibrunova
6. mar 2024

Kľudne kufor s vecami plus batoh na chrbát s lyžiarkami. Sveter na lyžovanie isto nie, termoprádlo a nejakú tenkú mikinu, navrch vetrovku.

ninusa221
6. mar 2024

@karolina6363 ani ti netreba sveter stačí ti termo prádlo, oteplovacky, ponožky na lyže, vetrovka, kukla, rukavice. Na lyže a na lyziarky sa dá kúpiť aj taška to si určite kúp nieje to drahé predávajú to v športoch.

sojorez
6. mar 2024

Lyze a palice zopnes spolu, tie pasy so suchym zipsom vies kupit v sportovom obchode, nestoja vela. Rovnako lyziarky a prilbu do jednej tasky, bud si kupis v sportovom obchode alebo mamka obanuje jednu nakupnu/ tie hrubsie hypermarketove. Veci si zbal do batoha, vyhoda je v tom, ze mas volne ruky, rovnako cestovnu tasku prehodis cez plece. Ak kufor, tak kolieska su super, na drzadlo zavesis tasku s lyziarkami, kufor potiahnes jednou rukou, v druhej ponesies lyze. Zoznam je informacny, ked si tu das do lupy lyziarsky, urcite ti najde rady, co si zbalit.