Čo si mám myslieť o takom chalanovi?

18. apr 2021

Ahojte, mám taký menší problém. Chodím už istý čas von s jedným chalanom. Problém je v tom, že osobne mi dáva najavo náklonnosť a sympatie, avšak na nete ma v komunikácii často ignoruje, aj keď je online, napokon odpíše väčšinou stručne, akoby ho to nebavilo/otravovalo. Nie je zaneprázdnený (sám to napísal, že sa celé dni viacmenej len tak poflakuje doma, max. školu rieši..), na soc. sieťach trávi dosť času, asi ako každý mladý človek dnes.
Javí sa mi tak, že aj keď otvorene povie, čo a ako chce a myslí, nemá asi úprimný záujem, keď to písanie je fakt oničom, bez väčšieho záujmu.. Viem, že sa to možno môže niekomu zdať ako maličkosť, no pre mňa fakt nevysvetliteľné dvojtvarné správanie.
Čo si o tom myslíte?
Stretli ste sa s tym, že by vás chalan ignoroval na nete, aj keď ste boli spolu už niekoľkokrát vonku a dal vám jasne najavo sympatie?
Ď.

sissy27
18. apr 2021

Nie, nestalo, lebo keď som mala 14 ako ty, tak internet a sociálne siete ani neexistovali 😃
Ešteže sa už vraciate do školy a budete mať iné starosti. Inak nemáš kamošky v rovnakom veku s ktorými by si to prebrala? Lebo vieš, pre dospelé ženy toto nie je...

littlebubble
18. apr 2021

My už nemáme násť, ale môj muž každému aj mne odpisuje skôr jednoslovne alebo 👍😂😊❤️.
Jeho to jednoducho nebaví.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lalenka33
18. apr 2021

Sú ľudia, ktorí sa radšej bavia zoči voči ako cez net.Ja tiez často odpisujem jednoslovne lebo je pre mňa jednoduchšie zavolať a povedať čo chcem ako si niekoľko hodín s niekým vypisovať.

monty71
18. apr 2021

S mojim uz terajsim manzelom,ked sme spolu zacinali sme si vobec nevedeli spolu pisat.Presne bolo to take strohe a nudne.Osobne to bolo uplne oninom.Tiez som mala vtedy z toho cudny pocit.Cize si z toho nic nerob,pokial to klape face to face.

anjelicek26
19. apr 2021

Podla mna drviva vacsina muzskej populacie neni na nejake vypisovacky, dodnes sa smejem, ked pocujem muza telefonovat ci s kolegom alebo kamaratom, proste strucne, vecne, jasne, ziadne somariny 😂 Jasne, ze sa to da casom dotrenovat, ale ci je to cielom? Hlavne, ze to klape, ked sa vidite nazivo.

zuzicka474
26. apr 2021

@sissy27 nemusíte byť taká nepríjemná😅. To, že ste nemali internet vieme všetci už pekne dlho, tak to prosím prestaňte používať ako argument. Podľa mňa je to úplne normálna otázka, za ktorú sa netreba hanbiť. Skôr by ste mohli oceniť, že tu hľadá odpoveď a vlastne o tom to tu aj je. Ďakujem a prajem príjemný deň!

sissy27
26. apr 2021

@zuzicka474 nie, nemohla by som oceniť, že dieťa hľadá takúto radu u cudzích anonymných ľudí na internetovom fóre. To je bohužiaľ choroba dnešných dní, že ľudia nehľadajú pomoc tam kde je to adekvátne, ale šup so všetkých na internet, medzi anonymov a čakať, miesto toho, aby sa porozprávala s vlastnou mamou, otcom, tetou, kamarátkami (ktoré ju vzhľadom k veku budú vedieť najlepšie pochopiť, možno poznajú aj dotyčného, niečo o ňom vedia). Proste všetko riešiť na anonymných fórach miesto komunikácie s tými, ktorých sa to týka. Týmto to začína a potom v dospelosti pokračuje tým, že si svojprávna osoba nevie poradiť s úplnými banalitami typu "čo si mám obuť na návštevu k svokre".
A nie, nebola som nepríjemná, slušne som ju odporučila tam, kde jej podľa môjho skromného názoru budú vedieť poradiť lepšie.

gugugaga123
26. apr 2021

Chápem 😀 tak keď ti nechce písať skús sa s ním častejšie stretávať. 😉

zuzicka474
28. apr 2021

@sissy27 trochu ironické, že to píšete práve na Modrom koníkovi😅. Pokiaľ viem tak táto stránka je aj o tom, že tu ľudia hľadajú pomoc. Ak Vám vadí, že to rieši cez internet, tak prečo nepíšete aj mamičkám nech to neriešia na internete, ale nech idú k doktorovi?
A áno mohla by sa spýtať aj rodičov alebo kamarátok, ale aj toto je možnosť. A nemám pocit, že by Vás nútila jej odpovedať. Ak Vás to nezujíma netreba nič písať. ;)

reni666
28. apr 2021

Ahoj, ja som mala tiež frajera čo si nerád vypisoval. Napísal len keď to bolo potrebné, žiadne písanie celú noc a tak 😁 a ešte aj nervózny bol lebo keď sa hral na PC stále mu vyskakoval četové okienko 😁