Ahojte, potrebujem poradiť je mi 12 a vôbec neviem čo si mám priať na vianoce. Chcem hlavne zdravie a štastie a byť na sviatky s celou rodinou. Lenže mamina mi povedala aby som si priala aspoň 5 vecí. Mobil nechcem lebo som ho dostala na narodeniny síce starší ale dobre fungujúci. Napíšte mi prosím čo dáte svojej 12ročnej dcere kamoške alebo čo si vaše dceri prajú k vianociam (som športový typ rada behám po vonku atď. Takže by som si priala niečo športové alebo na šport. P. S hrám rada volleyball) ďakujem za všetky rady ❤❤❤😘😘😊😊😊☺☺
@roja01 už mám 2 starších bratov to mi stačí 😂😂😊
Nejake termopradlo alebo oblecenie na sportovanie, sportove tenisky, smart hodinky, ktore ti pocitaju kroky aj spalene kalorie a aj tep, alebo nove korcule kedze si sportovy typ😂 ja si napriklad kazde vianoce prajem vianicne pyzamo/sveter❄
@mkorinkova ako ja...
@kk3 to su super priania ďakujem😘☺
Nejake sportove hodinky na beh, sportove oblecenie a/alebo obuv, parfem, knihu ak citas (Anna zo zeleneho domu alebo Harry Potter by ta mohol zaujimat)...
Oceňujem tvoju skromnosť 😊
Nemáš niečo extra čo by si chcela? Aj keby niečo drahšie ale napríklad len jednu vec. Nemusí to byt o počte ale i tom čo si prajes, čo by si chcela
pennyboard?
mozno bedrotove sluchatka? je to prakticke na korculiach, pri behu atd...
@lucik194 už jeden mám ale aj tak ďakujem za radu ☺☺
@mkorinkova nejaké pekné tenisky?😉 ja milujem obuv nikdy jej nemám dosť😂alebo nejakú kozmetiku😊
@mkorinkova Co tak hodinky športové s krokomerom.
Je zaujimave keď budes vedieť kolko denne krokov nabehaš.
Toto je krasny prispevok 🙂
Co tak chranice na kolena a lakte k volejbalu? Vyuzijes aj pri inom sporte.
Toto odporucam kamoskam s dcerami v tvojom veku, maju viacero sad a telu niekedy dobre padne sa on postarat hlacne ak sportujes 🙂 ale ak ti to zatial nieje blizke tak jasne 🙂 https://makeup.sk/product/587556/ alebo https://makeup.sk/product/591285/
Smart hodinky su super, neviem aky stary mas ten telefon, skus napisat model a pozriem ti co s nim bude kompatibilne. Hodinky vacsinou potrebuju vlastnu appku a moze sa stat ze vyrobca ju nepodporuje pre starsie verzie operacnych systemov a mobilov.
Izbu alebo dvoj priestor by si si nechcela okraslit? Napriklad svetielkovymi retazami https://www.bonami.sk/p/oranzova-svetelna-retaz...
no syn ma 13 a tiez nevie co povie ze nic :D v podstate vsetko ma a ked cosi potrebuje dostane v priebehu roka takze dostal uz bicykel v septembti(co ma akoze na jeziska) ale teda dostane este svetla nan a doplnky, novy ruksak na von, novu kalkulacku, nejake oblecko, hru na xbox a finito...a tebe ked rada behas po vonku nejake tenisky alebo tiez ruksak teraz vsetky decka chcu vans, bezdrotove sluchatka, oblecko na volejbal nejaku sportovu podprsenku ci lambadku take cosi a kratasy k tomu, loptu, nejaku kozmetiku alebo parfem (to som vzdy chcela ja a trva to dodnes :D), retiazku s priveskom toho co mas rada co ta vystihuje(alebo pandoru), oblecenie do skoly-skoda ze ja nemam dceru ja by som vedela pokupovat kadecoho :DD
@mkorinkova surodenca? 😉
To je iba vtip, mozno mas vsetko, ale vzdy sa hodi pekna kniha.